Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jedny z prvních dílů byly hodně dobrý. Sršely nápadem a vtipem. Jenda vtipná zpráva střídala druhou... Jen pro připomenutí: Telenpviny, Telekrám, Desítka, Občanský Jouda, Na vlastní bulvy a nezapomenutelná Doňa Pičunda Blanka z parodie na telenovelu, kde se zpívalo "kukurukukků...". Jo, poslední díly ale nebyly téměřkoukatelný... ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Plnej počet za to, že tvůrčí tým dokázal svůj absurdní humor nakonec divákům nacpat do chřtánu a vydržel tak dlouho. Jejich videoklipové parodie normalizačních hitů, pořadů Novy a nezapomenutelné zesměšňování politiků tady zatím nemá obdoby. Hodnocení platí do doby před "tvůrčí pauzou" a následovným trapným navázáním bez Cardy. ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Ony 

všechny recenze uživatele

První díly byly docela dobré. Některé scénky byly velmi povedené. Postupem času se pořad stával stále vulgárnějším a trapnějším a ztrácel svůj původní smysl - parodie na pořady TV Nova. Z blbostí vysílaných na Nově se nedalo čerpat věčně, a tak se i z TELE TELE stala pořádná blbost. Ovšem například 100% sádlo a podobné perly to na ty dvě hvězdy u mě dotáhnou. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama