Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (610)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tejto show bola nestabilná kvalita jej scénok. Štyria trhlí tvorcovia vsadili na všetky karty, čiže od úplnej stupidity až po absolútnu genialitu. Ak by som to mal zhrnúť percentuálne, tak mi vtipných pripadalo zhruba 33% tejto show. Ale nikdy mi nedalo tento silno autorský počin televízie Nova vynechať, ak som bol zhodou okolností doma. U mňa vedú teleblbies, v nich je tá genialita a stupidita zmiešaná. Takže aj vyjadrujú celý môj prístup k Tele Tele. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Miestami zývačka, ale keď sa to rozbehlo, miestami veľmi zábavná absurdita. Nechcem porovnávať s kvalitným kalibrom á la MONTY PYTHON, ale nič iné mi nenapadá. Tak či tak si myslím, že keby to vysielali dajme tomu len dva roky, dal by som 80%, ale po sto rokoch nonstop nových častí ma to už nebavilo. ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jedny z prvních dílů byly hodně dobrý. Sršely nápadem a vtipem. Jenda vtipná zpráva střídala druhou... Jen pro připomenutí: Telenpviny, Telekrám, Desítka, Občanský Jouda, Na vlastní bulvy a nezapomenutelná Doňa Pičunda Blanka z parodie na telenovelu, kde se zpívalo "kukurukukků...". Jo, poslední díly ale nebyly téměřkoukatelný... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Občas (!) skvěle vydařený fór, narážka a satira, ve výsledku však dosti průměrná novácká >zábavička< pro masy otupělých všesnesoucích uživatelů bramborových lupínků, piva a televize... A zase stokrát škoda, protože nechce se mi věřit, že takovýhle tým s podporou bohaté komerční televize by neměl na víc. Ale možná právě v tom je zakopaný pes. Proč se dělit o ty prachy se schopnými scénáristy a >vymýšleči< nových a neotřelých gagů, když si můžem ty chechtáky rozdělit sami a dostanem je stejně tak za jakoukoli srajdu. Místy totiž je totiž tahle taškařice opravdu hromada sraček... No a ta >druhá vlna< ... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ke konci už to přestávalo být vtipné. Jak odešel Carda, tak už tomu něco chybělo. Ale jinak všechny díly s ním za to stojí, i když je pravda, že čím mladší jsou, tím se menší počet povedených vtipů. Stejně ten pořád mám pořád hodně v oblibě, částečně je to moje dětství a dokážu si v tom něco vtipného najít i dnes. A co projde zkouškou časem, to je podle mě opravdu dobré. A myslete si o mě co chcete, ale Carda se tu ukázal jako jeden z nejlepších současných českých herců. Tolik postav a všechny zahrál naprosto dokonale a dokonce tak, že se daly rozpoznat. Na to zbylá trojice nikdy tolik neměla, nakolik je taky mám rád... 4* ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci se zprvu obávali toho, že členové poslanecké sněmovny budou na jejich neustále zesmešňování reagovat negativně. K jejich překvapení však byla odezva od politiků pozitivní – některým politikům dokonce i „vadilo“, že se v pořadu neobjevily vtípky právě na jejich osobu a tvůrců se ptali, kdy budou v pořadu parodováni. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama