Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (609)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tele Tele si na nic nehraje a jede, sice na né moc inteligentní, ale pohodové vlně. Škoda jen, že devadesát procent scének je snadno předvídatelných a tak ani né moc zábavných (ještě k tomu většinou jsou založeny na sexuálním, rasovým či alkoholickým podtextu což po čase je nuda), poté jsou tam televizní noviny a rodina Kopečkovic, tyhle části jsou ty lepší z tele tele. ... HODNOCENÍ: 40% (3*) ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není snadné hodnotit. Na jednu stranu to nápadně připomíná ty Novácké "estrády", které z duše nenávidím. Když ale sledujeme s čistou hlavou, tak člověku dojde, že tenhle pořad si s podobných kulturních braků vlastně utahuje. Utahuje svým způsobem... Často přehnaně, více než často trapně nevtipně, zřídka trefně. Jenže je nefér hloupě negovat kvůli osobám nebo dokonce stanici odvážný pořad. Vytvořit podobný formát je obtížné a Tele Tele došlo (vyjma České sody) zřejmě nejdál, to je velké plus. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Jak já je v dětství milovala! Vždycky, když jsem byla nemocná (a nemusela jsem druhý den vstávat do školy), seděla jsem u televize a při prvních tónech znělky jsem pomalu výskala radostí. Telekrám, reklamy, Chcete být bankrotářem, pak ta parodie na "Esmeraldu"... myslím, že tento pořad se dá považovat za kultovní záležitost. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ke konci už to přestávalo být vtipné. Jak odešel Carda, tak už tomu něco chybělo. Ale jinak všechny díly s ním za to stojí, i když je pravda, že čím mladší jsou, tím se menší počet povedených vtipů. Stejně ten pořád mám pořád hodně v oblibě, částečně je to moje dětství a dokážu si v tom něco vtipného najít i dnes. A co projde zkouškou časem, to je podle mě opravdu dobré. A myslete si o mě co chcete, ale Carda se tu ukázal jako jeden z nejlepších současných českých herců. Tolik postav a všechny zahrál naprosto dokonale a dokonce tak, že se daly rozpoznat. Na to zbylá trojice nikdy tolik neměla, nakolik je taky mám rád... 4* ()

Ony 

všechny recenze uživatele

První díly byly docela dobré. Některé scénky byly velmi povedené. Postupem času se pořad stával stále vulgárnějším a trapnějším a ztrácel svůj původní smysl - parodie na pořady TV Nova. Z blbostí vysílaných na Nově se nedalo čerpat věčně, a tak se i z TELE TELE stala pořádná blbost. Ovšem například 100% sádlo a podobné perly to na ty dvě hvězdy u mě dotáhnou. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci se zprvu obávali toho, že členové poslanecké sněmovny budou na jejich neustále zesmešňování reagovat negativně. K jejich překvapení však byla odezva od politiků pozitivní – některým politikům dokonce i „vadilo“, že se v pořadu neobjevily vtípky právě na jejich osobu a tvůrců se ptali, kdy budou v pořadu parodováni. (fiLLthe3DD)
  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama