Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná to někomu přijde vtipné ba dokonce kultovní, ale ruku na srdce, nebylo to docela slabé? Z televize zmizela zábava a jediné, co bylo k dispozici byla tato přemršťená šou. To je (bylo) dost málo. Tvurčí skupina si sama sobě vesele budovala piedestal top komiků Česka a lidi jim to suverenně baštili. Brzy jsem si na jejich druh humoru vypěstoval averzi. Už tak mi přišla Nova se svými pořady strašná, notabene nemohl po mě nikdo chtít, abych sledoval jejich oficiální zábavnou parodii sebe sama. Dost děsné. Pravdou ovšem zůstává, že autoři sporadicky uhodili hlavičkou o hřebíček a přeci jen ten úsměv na tvářich zarputilích diváků Novy vyloudili. Osobně se mi libila imitace Radka Johna. Bylo to trefné, zvlášť když se proti tomu ex redaktor a ministr John ohradil. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není snadné hodnotit. Na jednu stranu to nápadně připomíná ty Novácké "estrády", které z duše nenávidím. Když ale sledujeme s čistou hlavou, tak člověku dojde, že tenhle pořad si s podobných kulturních braků vlastně utahuje. Utahuje svým způsobem... Často přehnaně, více než často trapně nevtipně, zřídka trefně. Jenže je nefér hloupě negovat kvůli osobám nebo dokonce stanici odvážný pořad. Vytvořit podobný formát je obtížné a Tele Tele došlo (vyjma České sody) zřejmě nejdál, to je velké plus. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Má to jedinou chybu. Je to totiž zoufale nevtipné a trapné. Pravda, jednou za x dílů se tu a tam vydařená scénka objeví. Být to místo každého týdne třeba jednou za měsíc a uvědomit si tvůrci že "méně znamená někdy více" bylo by to zřejmě lepší. Zřejmě. Pokud někdo nezná, tak dva až tři díly za zhlédnutí stojí, ale vězte, že v nich uvidíte vše co tento pořad nabízí a nadále jen recykluje a recykluje... ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný si kdysi stěžoval, že si Česká televize není schopna dělat legraci sama ze sebe, a tak si dělá legraci z Novy. Nu, a tak se Nova o pár let později vytasila s Tele Tele. S Českou sodou se tohle rozhodně měřit nemůže už jen z toho důvodu, že parta kolem Petra Čtvrtníčka se snažila tvořit i nějaký společenský komentář a tepat televizní nešvary černým humorem. Nově o nic takového nešlo - možná proto, že by se to neprodalo, protože její stabilní diváci by něco takového nebyli schopni pobrat. Pokud se tedy chcete půl hodiny nechat bavit spíše primitivním humorem, který většinou spočívá v doslovné aplikaci slovních spojení, pak je tady Tele Tele právě pro vás. Zpočátku mi připadal tento pořad trapný, ale pak jsem mu přišel na chuť, i když jsem si nadále vědom jeho trapnosti. Odchodem Josefa Cardy a příchodem Pavla Kikinčuka se už ale stal definitivně nesledovatelným. "Letec z Madridu šel na koridu..." (330.) ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Komičnost tohoto o nesrovnatelně slabšího bratrance geniální České sody je v suchém pojetí humoru, doplněnou srandovními grimasami všech aktérů, prostě ty debilní vtipy dokáží ještě debilněji podat a to jejich debilní podání asi rozhoduje.Tenkrát to byla ještě legrace. Teď už dvojka Suchánek-Genzer, ze sebe dělá kašpary v odpadovém pořadu Partička. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)
  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama