Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

"Čtyři čuníci jdou, pěkně za sebou, rochní se v blátě a diváky serou..." Vrchol stupidity humoru pod značkou "made in Nova". Nehorázně přiblblé scény, jednoduché, že by je vymyslelo dítě z třetí pomocné a navíc přednesené lidmi, kteří absolutně nemají vtipný potenciál, bez talentu a bez špetky soudnosti...přiblblé paruky dobrý humor nedělají a různě deformované hlasy taky ne...humor bez nápadu se zachránit nedá. Žilková je buď ve finanční krizi, nebo se bouchla do hlavy... a mnohé svědčí o tom, že má jít o nejoblíbenější pořad TV Nova, no potěš koště, mediální dementace a masové hubení mozkových buněk nabírá obludných rozměrů! ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné pondělky ve společnosti Tele Tele a South Parku, který šel hned poté. Od Genzera se Suchánkem snad nikdo neočekával inteligentní humor "českosoďáckého" střihu, tohle byla prostě ujeťárna a nekompromisní parodie především domácích (tedy nováckých) pořadů. Když už pro nic jiného, tak díky kyselým ksichtům Radka Johna nebo Petra Kotvalda (kteří byli v Tele Tele tak skvěle zparodováni) tento pořad stál za to. Po reinkarnaci s Pavlem Kikinčukem nahradivším Josefa Cardu už však byla úroveň zanedbatelná a pořad tak nekoukatelný. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho mě bavili na to, abych se jim potom odvděčila nějakou malou známkou? :) zase se k tomu váže další fajn historie :-D .. jako malé dítko, základní školou povinné, jsem na to občas koukla.. To víte, vysílali to po 22.hodině, kdy jsem už dávno měla spát. A víte, jak to je.. zakázané ovoce... ;) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

SMÍCHOV - Sledoval jsem Tele Tele od samého začátku, tzn. od přelomu roku 1999 - 2000. Pak mě to celých pět let nepustilo a nyní, díky TV Smíchov, která to od začátku roku 2013 opět rozjíždí, mám možnost si s úsměvem na tváři zavzpomínat. Tento televizní pořad, v žánru komedie, se u mě řadí na nejvyšší místo a vždycky, když ho dávají, rád zasednu a bavím se. Takže ať si každý říká co chce, ale mě dvojice Suchánek Genzer připadala vždy zábavná a Carda Retarda a paní Veronika byli v tomto pořadu skvělými parťáky. Navíc vymyslet 267 dílů, tzn. cca 6675 minut humoru, není opravdu tak lehké. Takže člověk si občas říkal, kam na ty legrační nápady chodí. Zkrátka a době...Tele Tele je pro mě výborný TV pořad, který budu mít pořád rád. Hodnocení je tedy jasné - 100% - FSZ. (nebo spíš TV pořadová srdeční záležitost) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)
  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama