Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (610)

tron 

všechny recenze uživatele

Miestami zývačka, ale keď sa to rozbehlo, miestami veľmi zábavná absurdita. Nechcem porovnávať s kvalitným kalibrom á la MONTY PYTHON, ale nič iné mi nenapadá. Tak či tak si myslím, že keby to vysielali dajme tomu len dva roky, dal by som 80%, ale po sto rokoch nonstop nových častí ma to už nebavilo. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Slovní průjem. Pokud chceme nomen omen pro úsloví "n@vácká zábava", máme ho zde. Snad jediný televizní pořad, za jehož bezbřehou ubohost se stydím a mám chuť zvracet. Už od dob České sody si mnoho lidí myslí, že parodovat zpravodajství či pořady určité TV stanice může snad každý. To by ovšem chtělo od tvůrců této žumpy nějaký takový nevyčerpatelný geniální gejzír nápadů jako měl Petr Čtvrtníček. Zamysli se nad tím Richarde. ()

Reklama

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Parodické výstupy a skeče, které předvádějí zejména vysoký a tlustý Richard Genzer a jeho protipól malý Michal Suchánek je jeden z mála zábavných pořadů na který jsem se pravidelně díval na komerční televizi Nova. Parodovali zejména pořady.které byly vysílány na Nově, ale občas tam byly i vydařené ukázky parodovaných filmů s vtipným někdy až brutálním koncem. Taktéž nemůžu zapomenout na přísloví "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne".To mě fakt dostalo.Za mě 100% ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Poměrně zoufalý pokus o noční zábavnou show. Občas se tam něco zábavného sice našlo a kolem toho roku 2000 když mi bylo 8-10 tak jsem si připadal strašně drsně, když se mi nějakou náhodou povedlo se na to v noci dívat, ale dnes, když to vidim tak většina z toho není nic jiného než hromada trapností a kravin. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama