Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí vidět třetí díl, který mě nadchl, ale starší bratříček je přece jen o chlup lepší, i přes nižší rozpočet. Bouřlivák se evidentně vyžívá v mazlení se s kolegama v autě, za Atletico Madrid je schopen položit život, pokud v zápětí kolem nejdou fanoušci Realu, to hned uklízí šálu do kanálu. Nejlepší sex v jeho životě trval asi jednu minutu a v čínské restauraci odmítá jíst hůlkama a uráží ho bambusový salát, jelikož prý nevypadá jako panda. Segura se pro mě stává nejlepším španělským filmařem všech dob. :-) ()

RobLord 

všechny recenze uživatele

Metalák z El Dia de la Bestia Álexe de la Iglesii, tedy Santiago Segura, natočil totálně chlíváckou komedii, ve které si rovnou střihl hlavní roli: upoceného, obézního a zábavně prasáckého Bouřliváka. Ráno, když se vzbudí z vopice, vyveze invalidního otce žebrat na ulici, aby bylo na živobytí; pak profláká den chlastáním, pokřikováním na šikmovoký, černý huby a šlapky, mno a večer se totálně zleje, aby se výborně cítil ve službě, ze které ho dávno vykopli. Spolu s obrýleným sousedem, kterému píchá sestřenku - prodavačku z rybárny, řeší velký případ - pronásleduje drogovou mafii. Já osobně u tohohle filmu řval smíchy. Naprosto mě odrovnala scéna, ve které Bouřlivák objednává jídlo v čínské restauraci a pak také telefonní hovor mafiána v kostele. Naposledy jsem se takhle královsky pobavil jako kluk u italských komedií. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě minulo obloukem... i když uznávám, že zpocenější film jsem neviděl... Představte si všechny špatné vlastnosti, které může policista mít a vynásobte to nekonečnem a přiblížíte se charakteru Torrenteho... Náznaky jisté satiry zde jsou, ale většina vtipů moc tlačí na pilu a dle mého jsou neobratné a bez určité lehkosti. Uvidíme co druhý díl. Ze slušných vtipů si vzpomenu jen na ten s fanoušky Realu... ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si zajisté na zastydlého italského účetního Fantozziho, ne? Tak tohle je v obdobném duchu, s tím že tady jde o španělského ignorantského expendreka Bouřliváka a humor je velmi obhroublého zrna. Ze startu bylo vtípku dost, ale druhá polovina je už malinko chudší. I tak ale Bouřlivák stojí za shlídnutí a možná i celá série ( 4 díly ), uvidíme. PS: Raději Bouřlivák s neotřele originálními gagy než stále stejné přiblblé prcičky a jiné fekální hovadiny ze zámoří. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když je tahle čtyřka bez pochyby solidní, nemohu se ubránit dojmu, že jsem přece jen čekal něco maličko víc. Možná to bylo přehozením dílů, možná jen dnešním hektickým dnem v domově důchodců, každopádně tohoto Bouřliváka budu mít zafixováného zatím na stříbrném stupínku. Jak se bude měnit pořadí a kdo nakonec získá stupně vítězů, to si řekneme milí a drazí až za několik dnů či týdnů. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama