Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anti chlap, kterej fandí Atletiku a když vidí hlouček fanoušků Realu okamžitě zadupává svojí šálu do kanálu a vyřvává Real...no je tohle chlap? Ne tohle je Bouřlivák. Scény, které v tomhle filmu uvidíte nikde jinde neuvidíte, respektive scény ze života Bouřliváka jsou natolik originální, že tři hvězdičky jsou dost málo, a chápu to, že tohle na jedno zkouknutí ztrácí trošičku účel. Tohle se prostě nedá, takovejhle film asi jen tak v televizi neuvidíte. Řek bych, že klasickej obyčejnej člověk se u toho výborně pobaví, na druhou stranu rejpala už rozčílí fakt, že Bouřlivák se před noční v hospodě nesktuečným způsobem naláme v hospodě, a pak usedne do jeho rozpadlého stoletého Seata a jako policajt v utajení začne rajdit ulicema Madridu. Bouřlivák je prostě unikát. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák je jedinej chlap na světě, kterýho nekonečně miluju. Když se ve tři ráno potácím zlitej jak dělo po chodbách Showparku a vykukujou tam na mě děvky všeho druhu, tak místo abych byl rajclej, tak si vzpomenu na Bouřliváka a začnu se chlámat jak hovado a exotická pindička s tangama tak malejma, že by se nedali ani krájet na mě jenom nechápavě zírá. Pak už stačí jen zařvat, "Atléééético, děvky moje milovaný" a má pocta Bouřlivákovi dokonána jest. ()

Reklama

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hehe, Torrente je fakt zkurvysyn - o tom žádná:) ,ale tak neodolatelným způsobem, že jsem té jeho propocené, arogantní a vypočítavé postavě musel fandit. Škoda jen, že si snímek neudrží "kvalitu" z úvodu po celou délku filmu a taky toho, že Segura líp nenapsal postavu hlavního záporáka, který je dost o ničem (v porovnání třeba s jinými vedlejšími postavami) - respektive, že je to takový fádní pičus, co by možná u jiného filmu bohatě stačilo, ale na tuhle psychárnu je to trošku málo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Snímok "Torrente: Blbec v mene zákona" (Torrente, el brayo tonto de la ley) je prvý, úvodný titul zo série filmov o svojráznom malom, plešatom, obéznom, slizkom chlapíkovi, ktorý sa volá José Luis Torrente alias Búrlivák. Je to bývalý policajt, ktorý bol pre neschopnosť a nízku inteligenciu prepustený zo zboru. Naďalej sa však za policajta vydáva. Torrente je skrachovaný opilec so silnými sklonmi k rasizmu, xenofóbii, sexizmu a homofóbii. To všetko z neho robí nekompromisného anti hrdinu súčastnej neoliberálnej politickej korektnosti. Takže u mňa zabodoval. Pri tomto jeho prvom príbehu som sa dobre pobavil a dva či trikrát som i vyprskol smiechom. Bola to šialene divoká španielska jazda. Som rád, že som sa s José Luisom Torrenteom zoznámil. Teším sa na pokračovanie. *** ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tak tohle taky nebude můj šálek kafé. Humor na úrovni pana účetního a tady je navíc akce a arogantní Torrente jde za svým přes mrtvoly. Na 2 hvězdičky je to tak akorát - sice nepřekvapí ničím, ale aspoň to drží pohromadě a občas jsem se i pousmál. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama