Reklama

Reklama

31. október 2015 – skupinka stredoškolákov sa rozhodla na Halloween poriadne odviazať a zabaviť. Ich zábava skončí skutočne hororovo, jeden z tínedžrov, tichý mládenec medzi spolužiakmi známi ako Trick (Thom Niemann), zaútočí na svojich spolužiakov a niekoľkých zabije, iných poraní. Jeho zúrivé vyčíňanie zastaví až dobre mierená rana kutáčom. Ťažko zraneného vraha prevezú do nemocnice, kde ho chce vypočuť detektív Mike Denver (Omar Epps). Trick však ujde a zmizne, s takmer určitosťou v blízkej rieke. Aj keď sú všetci presvedčení, že sa v jej mrazivých vodách Trickov osud naplnil, detektív Denver ich optimizmus nezdieľa. Vývoj udalostí mu dá za pravdu, o rok neskôr, opäť na Halloween, sa totiž v neďalekom mestečku odohrá séria navlas podobných vrážd a aj keď si polícia oficiálne myslí, že je tu niekto, kto Tricka napodobňuje, Denver je skalopevne presvedčený, že vrahom je starý známy – Patrick Weaver. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak podle skuhrání místních hororovej plaček se dalo čekat, že to bude dobrý, ale že to bude takovej nářez, to jsem nečekal. Ano, chybí tomu logika, zvlášť když se člověk dozví pointu a poskládá si všechny události zpětně. Ale má to plno kladů, který to vyvažujou. Neuvěřitelný tempo, mraky mrtvých, brutální mordy, zabijáka, co se s ničím nesere a přesně tu maloměstskou atmosféru, jakou mívají slashery z 80. let. Celý je to ve finále větší retro, než jiný filmy, který se o to okatě snaží. Už dlouho mě nic tak nepobavilo. 9/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po xté recyklovaný slasher se zabijákem v masce, který se po své zdánlivé smrti vrací páchat zločiny. A "překvapivě" si k tomu vybírá Halloween. Trick tak nepřináší vůbec nic nového a ani se o to nesnaží. Nicméně film má relativně slušné tempo, vyteče tu hezkých pár litrů krve a zabiják se celkem zručně ohání nožem, ačkoliv ta jednotvárnost časem trochu unaví. I herecky to docela ušlo. Závěr a vysvětlení sice patří k těm debilnějším, ale upřímně řečeno nic moc převratného člověk ani nečeká. Jednou za čas něco podobného neuškodí. 55% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

No, nie, nie je to dobré. Tak odfláknutý a lenivý horor som nevidel už pekne dávno. Jediný, kto pôsobí dojmom, že má aspoň trocha zdravého rozumu, je prekvapivo Omar Epps – a to už je vážne čo povedať. Prekvapivo sa tu mihne aj Jamie Kennedy, ale bohužiaľ opäť potvrdzuje, že jeho životnou rolou bol Randy Meeks. Strih je príšerný, scény na seba ako keby nenadväzovali, postavy sú úplne mimo a dialógy sú prítomné len preto, aby sa nejednalo o nemý film. 2* s nábehom na jednu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Trick“ je docela příjemným slasherem a Patrick Lussier ukázal, že rozhodně ještě umí natočit něco, co nebude vyloženě tragické. Nutno ale říct, že „Trick“ není ani snímkem vyloženě skvělým, prostě je to jen dobrý slasher, který nejede na originální nápady, ale zejména na to, že to je vraždící jízda od začátku do konce. A to vraždící jízda velmi dobře natočená. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jasné, zabijak v maske masakruje nevinných teenagerov, debilní policajti doňho môžu strieľať koľko chcú, a aj tak ho nikdy netrafia. A keby doňho vystrieľali aj celý zásobník, aj tak ho nikdy nezabijú. Ďalší pokus o znovuoživenie hádam toho najzbytočnejšieho hororového subžánru tohto storočia - slasheru. A som rád, že ich nie je veľa. V 90. rokoch by som zatlieskal a dostával pri tých vraždách jednu erekciu za druhou, dnes už len mávnem rukou, a ide sa ďalej. Ako spomienka na zašlé časy je to akceptovateľné - akcie je dostatok a počet mŕtvol sa dá počítať na desiatky, tak budem v hodnotení mierny, ináč ma toto nekonečné sekanie vreckovým nožíkom absolútne nebavilo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama