Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejhorší věcí, kterou Jack Hammond (Charlie Sheen) dosud v životě udělal, bylo podvádění u zkoušky z historie a nyní je štvancem na útěku. Neprávem obviněn z bankovní loupeže uniká v ukradeném voze směrem k mexické hranici. Náhoda mu přivede do cesty rukojmí - dceru bohatého průmyslníka. Od té chvíle Jacka nepronásleduje pouze policie, ale senzacechtiví novinářští supi, kteří se snaží vytlouct ze situace co nejvíc. Exkluzivní reportáž a záběry v přímém přenosu dostávají přednost před večerními zprávami a z běžného případu se tak stává bombastická událost pro masmédia. (Intersonic)

(více)

Recenze (37)

choze 

všechny recenze uživatele

Velmi nenáročný komediální chase movie inspirující se a utahující si z amerických televizních fenoménů policejních stíhání v přímém přenosu a policejních reality show. V souladu s originálním názvem po úvodních pěti minutách v obchodě začíná honička, která se zastaví až pět minut před koncem - na chvilku. Přesto to není moc akční, jen občas se vzduchem prolétne nějaké to auto (dodávku rozsévající po dálnici mrtvoly si později půjčil Michael Bay do druhých MIZERů) a ani tak vtipné, jak by chtělo, on scénář vůbec působí jako spíchnutý za jedno odpoledne. Jinak ve vedlejších roličkách se tu kromě Claudie Christian a Caryho Elwese mihnou i dva členové Red Hot Chilli Peppers jako vypatlanci z mini monstr trucku, kteří zkusí hrdiny zastavit. Charlie Sheen natočil ve stejném roce i NEBEZPEČNÉ PÁDY a popravdě dál už jeho filmová kariéra jen uvadala. Jo a vydržte do konce závěrečných titulků. Jedna hvězda navíc z nostalgie. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tuctový príbeh, totálne B-čkový vizuál, hrozní herci - hlavne posádka policajného auta s ľuďmi z televízie je des, tých to chcelo úplne vystrihnúť. Na svoje si neprídu ani fanúškovia rýchlej jazdy. Síce tam niekoľkokrát zaznie, ako rýchlo Sheen ide, ale v záberoch z auta sa dá odhadnúť, že idú tak 40-50 km/h podľa pozadia. Veď si vrámci toho stihnú únosca a jeho obeť pokecať, hľadieť z očí do očí a dokonca aj zasexovať. Proste po každej stránke zúfalo podpriemerné. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Z podobného deja by viac už nevyťažili ani filmoví mágovia a tak som rád, že to ostalo pri takejto nenáročnej, svižnej, milej, dobrodružnej a miestami aj naozaj usmievavej oddychovke. Ústrednej dvojici to na pľaci klapalo a ja som nechcel nič viac len na nič sa nehrajúci záver, ktorého pridrblosť som si nemohol viac ani predstaviť. Ale také to už býva. 60%. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Laciné, absolutně nereálné, místy trapné až debilní. (velký podíl na "devalvaci" měl určitě hrozný český dabing!). Jinak ale celkem vtipné, ani ne nudné, a ten konec je sice hodně přitažený za vlasy, ale příjemně překvapil. Taková "parodie" na automobilové honičky. K tomu Sheen je sympaťák a Swanson správně naivní a rozmazlená blbka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších filmov, ktoré som kedy videl...keď som mal 12 rokov. Naozaj ma v čase, keď sme si po filmové novinky chodili do videopožičovne s občianskym preukazom staršieho súrodenca tento film celkom bavil. Zhovievavejšie hodnotenie skôr z nostalgie, teraz by to bolo o čosi horšie, ale na film som si spomenul ihneď po jeho názve, takže v pamäti ostal zapísaný veľmi dobre. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo od 21. července do 8. září 1993. Točilo se v amerických státech Texas (Kemah, Village Shopping Center Houston, Hardy Toll Road, Highway 290, Houston Police Headquarters - 61 Reisner Street, Mecom Fountain - Main Street & Montrose Boulevard, Sam Houston Tollway, Houston, Palm Beach at Moody Gardens) a Kalifornie (Irvine). (GASTON73)

Reklama

Reklama