Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Žena vypráví své vzpomínky na útok v Bataclanu, při kterém zemřel její přítel. Detektivové jsou ale přesvědčení, že něco skrývá. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Émillie je známou osobnosťou bojujúcou za ľudské práva, ktorá na policajnej stanici vypovedá ohľadom teroristického útoku v Bataclane, kde sa konal koncert rockovej kapely pri ktorom zahynul jej priateľ. Pri výsluchu sa Émillie čoraz viac zamotáva v spleti vlastných klamstiev a je zrejmé, že niečo skrýva...Prvá epizóda skvelá, seriál na spôsob Mindhuntera sa odohráva takmer výlučne iba v miestnosti pre vypočúvanie svedkov a pointa je skvelá. Áno, presne takto bezcharakterný sú všetci bojovníci za ľudské práva a lepšiu klímu, hľadajú len osobný prospech... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda francúzskej verzie vychádza zo skutočnej udalosti v Paríži, na ktorú si všetci veľmi dobre pamätáme. Určite ale nie tak, ako Parížania a návštevníci koncertu. Jednou z nich, možno, bola aj Émilie. Ale bola tam? A ako je možné jej dokázať, ak nebola? A prečo by klamala? Iba pre odškodné? Émilie skutočne trpí, takže sa na konci budete pozerať na celý prípad komplexnejšie, než len že si uvedomíte, kto čo prečo a ako. Ale o tom predovšetkým je celý projekt s názvom Kriminál. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný první díl ze země galského kohouta, nabídne dost tísnivou atmosféru případu točícího se okolo teroristického útoku v Paříži před čtyřmi lety, jenž s celým světem pořádně emocionálně zacloumal. Vyšetřovatelé mi zde dost sedli, samotný případ se scénáristicky také nikde nezadrhával. Za mě v pohodě. 75 % ()

Reklama

Reklama