Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se na jejich střední škole začnou dít strašidelné věci, studenti z Herrington High učiní děsivý objev, který potvrdí jejich nejhorší obavy - místní učitelé pocházejí z jiné planety. Když se paraziti, kteří se zmocňují mysli člověka, začnou rychle šířit z učitelského sboru a napadat i těla studentů, osud lidstva leží v rukou těch, kteří zůstali nedotčeni. Nesourodá směsice samotářů, vůdčích osobností, počítačových maniaků a sportovců teď musí zachránit svět před mimozemskou nadvládou. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

choze 

všechny recenze uživatele

Kevin Williamson převypravuje INVAZI LUPIČů TĚL pro teenagery v duchu svého VŘÍSKOTU, to jest se sympatickými postavami, napínavým dějem a zábavnými dialogy se spoustou metavtipkování. Jak je FAKULTA přiznaně neoriginální (a efekty digitální), tak je svižně napsaná, dobře obsazená a odehraná a efektně natočená, s příjemně podvratným podtextem, kdy žák zastřelí ředitelku a svět můžou zachránit jen drogy. Scéna průchodu školou obsazenou mimozemšťany je boží a ani variace/vykrádačka testu z VĚCI není špatná. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela slušný scifi horor se sice ohraným dějem, ale zase disponuje slušnými hereckými výkony. Malý hobit Frodo je dobrý jako vždy a přestože hraje ze začátku menší housle, tak v pozdější fázi se stává hlavním tahounem filmu. Mě osobně se snímek docela líbí i když je to vlastně taková mimozemská pohádka. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní sci-fi horůrek Roberta Rodrigueze z té doby jeho tvorby, kdy jsem ho měl ještě rád. Námět je sice vykradený, trikově ti parazitující mimozemšťani taky nejsou dnes žádná bomba, ale pořád je to slušná podívaná s mrazivým napětím kdesi v zátylku či za uchem. Že by se ke mně kradl zezadu nějaký stín? Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ig9HztI9-nY ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný balanc mezi parádním sci-fi a brakovitou slátaninou. Perfektní herci v čele s Hartnettem a Woodem promíchaní s kráskami jako je Famke Janssen, Jordana Brewster nebo Salma Hayek dokáží divy. Je docela škoda, že takovéhle seriózně se tvářící blbiny nikdo netočí (nebo spíš se o to snaží, ale vždycky se to někde přežene) dost mi chybí. (Je to na tobě Roberte. :-) P.S: Tělocvikář ještě nikdy nebyl tak děsivý. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

-"I've always wanted to do that." Pro mě naprostá špica mezi filmy ze studentského prostředí (nebo si zrovna nemůžu vzpomenout na další můj oblíbený). Názorně satiricky zobrazené typy učitelů i studentů, krásná ukázka snobského vrstvení a skupinkování a zčernokomedizovaná paralela k tak proklatě snadnému vymývání mozků masové skupiny. Já to vždycky říkala, že americký fotbal je zločin. Mým vzorem a idolem je samozřejmě outsiderka Stokely a potom prostě kouzlená slečna Burková (mimochodem asi nejlepší role Famke Janssen). ♥ A jaké z filmu plyne poučení? Vždycky s sebou noste diuretické drogy. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (34)

  • Pracovní názvy filmu: Feelers, Untitled Kevin Williamson/Robert Rodriguez Project. (Stocki)

Reklama

Reklama