Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (273)

LND 

všechny recenze uživatele

Co tady po herecké stránce předvádí Hugh Grant, je něco opravdu mimořádného. A nejen on, ale i všichni ostatní jsou vynikající. Mysteriózní příběh je chytlavý od samého začátku, kdy je jasné, že se něco děje, ale nevíme co, přes postupná odhalení až do dechberoucího závěru. Atmosféra některých dialogů by se dala krájet. Chválím také to, že na rozdíl od zbytku „detektivního“ žánru tady není jedna scéna, která všechno vysvětlí, ale musí nám to dojít postupně. Seriál rozhodně stojí za zhlédnutí a je to jedna z nejlepších věcí letošního roku. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Zezačátku pomalé a nepříliš zajímavé, ale postupně to graduje a graduje až do brutálně napínavého a nejlepšího možného konce. Skvěle zahrané (není divu, když je tam tolik hereckých kapacit). Z důvodu chybějících a postupně průběžně dávkovaných informací si prakticky až do posledního dílu nemůžete být jistí, kdo je vrah. Takže to zjevně vidím dost opačně než mnozí zde komentující. Souhlasím ale s tím, že to mohlo být kratší a svižnější. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dívám se dívám, že David E. Kelley, jinak tvůrce mé oblíbená Ally BcBealové, zažívá poslední dobou nové tvůrčí vzepětí. S tímhle napínavým a paranoidním seriálem jsem neměl vůbec problém. Je metodicky krásně vyprávěn tak, že divák ve svých podezřeních nervně těká a je udržován v permanentním očekávání, jak to dopadne. Navíc scény od soudu, které jsou všeobecně mé oblíbené, dodaly vyprávění další šmrnc. A to, co předvádí z hlediska herectví Hugh Grant v dost netradiční roli, je vskutku paráda. Jen škoda natahovaného děje cca v půlce seriálu. 90%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier je expertka na vztahové film a v této minisérii se vydává do vod detektivky, ale pořád si udržuje svůj styl a více než na samotné pátrání po vrahovi se soustředí na jedno na první pohled dokonalé manželství, které však je plné tajemství. Rozuzlení slabší, ale celkový dojem velice dobrý a Nicole mi sedla jako dlouho ne. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Z tohodle poněkud jalového filmařského konstruktu jsem si odnesl především čtyři poznatky: 1) Hugh Grant s obličejem ošlehaným časem se ukázal být fakt kvalitním hercem. 2) Starej Sutherland je pořád neskutečnej frajer. 3) Matilda De Angelis je krásná ženská. 4) Nicole Kidmanová má aktuálně místo svého kdysi zajímavého obličeje jakousi gumovou masku karikatury sebe sama.. a je neskutečným utrpením na ní koukat. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Herec Michael Devine, který hraje detektiva Paula O'Rourkea, byl skutečným detektivem seržantem newyorské policie i v reálném životě. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama