Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (273)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pracovně úspěšná a krásná postava Kidmanové s výhledem na Central park z bytu, obklopená úspěšnými muži je najednou v kolotoči vyšetřování vraždy ženy, kterou ani pořádně neznala. K tomu tvůrci přibalili v Americe módní linku obžalobu bohatých mužů. Děj krimi příběhu se rychle sune a psychoterapeutka se dozvídá nové věci, kterých si v životě nevšímala a o o svých příbuzných skryté šokující věci. To vše je zabalené do temná atmosféry, která se mi u těchto bohatých lidí jeví poněkud směšná. Mě stačil pouze jeden díl, takže ani nevím, jestli kriminální linka v závěru přinesla nějaké rozuzlení. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na téhle minisérii je nejlepší hlavní herecká trojice - dokonale nečitelný Hugh Grant v možná své vůbec nejlepší dramatické roli, Donald Sutherland, který dostal trestuhodně málo prostoru a standardně skvělá Nicole Kidman. Děj sice nebyl přímo strhující, ale rozhodně dostatečně napínavý a zajímavý a nevím o jediném momentu, který by mě během těch šesti hodin nudil. Uprostřed to sice trošku ztrácí tempo, ale opravdu jen na malou chvíli. Samotné rozuzlení sice nebylo zas až tak nečekané, ale o to zas na druhou stranu v tomhle seriálu zase tolik nejde. První a (tradičně, díkybohu za to) soudní dily rozhodně nejlepší. Výborná věc a jedna z nejzajímavějších televizních věcí loňského roku. ()

Reklama

bublajsa 

všechny recenze uživatele

SPOILER. Možná bych dala i těch pět hvězdiček, jízda to byla parádní, pro mě hlavně díky Hughovi Grantovi a Donaldu Sutherlandovi, ale mám jeden velký problém a to naprosto nelogické chování postav ohledně vražedné zbraně. To byl sakra takový problém ji hodit třeba do toho moře, ať už postavou, která ji schovala nebo která ji pak našla?! Tohle je pro mě dost logický fail, který zanechal hořkou pachuť lehkého zklamání v jinak veskrze pozitivních dojmech z celé minisérie. Škoda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál o tom, jak se člověku může jeho poklidný a pohodový život změnit v průběhu jedné noci, mě docela bavil. Hugh Grant se předvedl v pro něj netypické roli a po celou dobu mě bavil. Podobně jsem si užíval přítomnost Donalda Sutherlanda, kterého jsem už drahnou dobu postrádal. No, a pak tu byla Nicole Kidman, jež si svými estetickými úpravami říká o přezdívku "Kyborg" nebo "Poker Face". Vedle lidsky zvrásnělého hereckého partnera vypadala opravdu značně umělohmotně. Příběh ani jeho zpracování nebyly ničím úžasným, ale kromě čtvrté epizody jsem se nenudil a nechybělo tady tempo, napětí, ani atmosféra. ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Don’t pretend to be honest, because you've told too many lies. Měla vědět, že to všechno je jen dobře promyšlená lež, nablýskaná fasáda skutečného života. Měl vědět, že pravda ho jednoho dne dožene. Měla jsem vědět, že to bude mít všechno a stejně z toho zůstane zvláštní pachuť spáleniny a nenaplněnost duše a těla. Měli jsme to vědět. A stejně jsme radši zavřeli oči, sklopili hlavu, stali se hluchými a němými. Protože ona je opravdu podstatně uspokojivější dokonalá lež než nedokonalá pravda. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama