Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (273)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pracovně úspěšná a krásná postava Kidmanové s výhledem na Central park z bytu, obklopená úspěšnými muži je najednou v kolotoči vyšetřování vraždy ženy, kterou ani pořádně neznala. K tomu tvůrci přibalili v Americe módní linku obžalobu bohatých mužů. Děj krimi příběhu se rychle sune a psychoterapeutka se dozvídá nové věci, kterých si v životě nevšímala a o o svých příbuzných skryté šokující věci. To vše je zabalené do temná atmosféry, která se mi u těchto bohatých lidí jeví poněkud směšná. Mě stačil pouze jeden díl, takže ani nevím, jestli kriminální linka v závěru přinesla nějaké rozuzlení. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier je expertka na vztahové film a v této minisérii se vydává do vod detektivky, ale pořád si udržuje svůj styl a více než na samotné pátrání po vrahovi se soustředí na jedno na první pohled dokonalé manželství, které však je plné tajemství. Rozuzlení slabší, ale celkový dojem velice dobrý a Nicole mi sedla jako dlouho ne. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Z tohodle poněkud jalového filmařského konstruktu jsem si odnesl především čtyři poznatky: 1) Hugh Grant s obličejem ošlehaným časem se ukázal být fakt kvalitním hercem. 2) Starej Sutherland je pořád neskutečnej frajer. 3) Matilda De Angelis je krásná ženská. 4) Nicole Kidmanová má aktuálně místo svého kdysi zajímavého obličeje jakousi gumovou masku karikatury sebe sama.. a je neskutečným utrpením na ní koukat. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám štěstí, že mi vraha neprozradil židovský blb Hřebejk, takže jsem si alespoň užil hrátky s falešnými stopami. K žádnému velkému překvapení však nedošlo a rozuzlení bylo celkem banální. Herci mi také moc nesedli. Měli vybrat mladší dvojici, když mají dítě na základní škole. Grant už je bohužel děda a Kidman se sice snaží vypadat jako třicítka, ale množství botoxu značí opak. S1: 60% ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Takto...držalo ma to v napätí, celú dobu...celú dobu som hľadal nitky a nechytil sa ani na jednu dostatočne...takže áno, ano, Susanne Bier, well done....ale Nicole, akokoľvek som si uvedomil, že je talentovaná, fakt zaujímavá, ale prečo, budem citovať, sa spustila k takejto plasticko botoxovej katastrofe. Jej herectvo je potlačené snahou rozoznať v nej čokoľvek jej, čokoľvek autentické a pôvodné....taká škoda...no a teda Noah Jupe je aká hviezda, už teraz, ten registr je neskutočný. Plus ako bonusy Noma Dumezweni, bez zmyslu pre humor a Matilda de Angelis, kde i moje všetko cítilo čo malo....brilantný casting, vrátane Donaldovho hollywúdskeho chrupu...ale vadilo mi prostredie, okázalé a opulentné interiéry, Donald, hrajúci si na piáne....tento svet mi je cudzí a chladný...* * * a 1/2. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama