Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem snad nikdy nezačala koukat na seriál, kde by mne rozčilovalo tolik postav. Jediná sympatická a poměrně normální je tam Reba, ostatní jsou na hlavu padlí a bohužel ne tím milým, roztomilým způsobem jako Phoebe z Přátel. Viz. Barbra, která by mi jednou překročila práh a hnala bych ji svinským krokem pěkně daleko. Když nic nedávají, nechám to běžet, ale rozhodně to není typ seriálu, který bych aktivně vyhledávala. Je mi tě líto, Rebo! ()

petaechelon 

všechny recenze uživatele

Reba,opuštěná zrzka,která ještě dokáže vyhovět přítelkyni svého bývalého manžela,to je něco k popukání. Já nevím,mě to nepříde jako další zbytečný seriál,někdy je tam humor,který se nemusí u někoho pochopit (holt američani) ale za mě prostě 5 hvězdiček. Ráda se na to koukám když je to v televizi,má to svůj švih a Reba je borka s dětma (a jednou těhotnou dcerou a jejím velice sympatickým přítelem) na krku,která se s ničím je nepáře,pro mě hodně dobrý seriál na Primu na odpoledne:) Doporučuju:) ()

Reklama

AdamRaphael 

všechny recenze uživatele

Příjemný zábavný sitcom s úžasnou Rebou McEntire. Na rozdíl od většiny děl jsem tohle viděl jen s českým dabingem na Primě, ale i tak sem počinem potěšen. Rozvedená matka, která má na krku neschopného ex a jeho nesnesitelnou partnerku, je rázná praktická a inteligentní. V domě ji kromě dvou menších dětí žije i dospělá dcera s jejím manželem-bývalým fotbalistou, kteří vytváří dokonale stereotypní pár roztleskávačky a fotbalisty blbého až na strop. Není to žádný Forrest Gump, ale zasmějete se a vo -vo-vo-vo to přece de ;) ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tenhle sitcom pravidelně ale když už ho v televizi zastihnu, tak to není taková tragédie jak jsem si zpočátku myslel. Není to bůhvíjak skvělé ale jako ranní zpříjemnění to funguje. Hlášky průběžně kolísájí mezi úsměvem, smíchem a trapností. Tím pádem musím Rebu hodnotit jako čistej průměr. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Fajn komediální seriál, který vás zabaví, k žehlení a podobným nudným domácím činnostem je jako dělaný, stejně jako k pauze mezi učením se na zkoušku... ale jinak je to spíš slabší průměr, jediný, kdo pořádně hraje, je Reba, a ty střelené a hlavně neskutečně hloupé postavy vás po čase opravdu začnou dohánět k šílenství. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)

Reklama

Reklama