Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

noxi600 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s výbornou hlavní představitelkou. Jen zřídka se netrefí do mého humoru, jinak velice zábavný, realistický ve filmovém vývoji a stárnutí postav. Je to seriál, který svým jemným a charakteristicky „hloupoučkým“ humorem pohladí duši toho, jež se chce u kávy relaxovat a odpočinout si. 75% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tento seriál kupodivu netáhne dopředu Reba, ale její zeťák Van, který je svým pitvořením a naivitou zábavný - narozdíl od takové Cheyenne nebo Barbry Jean (tu chvílemi vážně nesnáším). SPOILER: Nutno ale říct, že v pozdější sérii, kdy hodně zhubne a začne dělat rosničku je to fakt kočka. // Škoda že je seriál plný přehnaného moralizování. Tři hvězdičky za to, že je to koukatelné a občas se člověk vážně zasměje. ()

Reklama

Margerie 

všechny recenze uživatele

Fajn komediální seriál, který vás zabaví, k žehlení a podobným nudným domácím činnostem je jako dělaný, stejně jako k pauze mezi učením se na zkoušku... ale jinak je to spíš slabší průměr, jediný, kdo pořádně hraje, je Reba, a ty střelené a hlavně neskutečně hloupé postavy vás po čase opravdu začnou dohánět k šílenství. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je dost matek, co si nevedou deník o sobě a svých dětech. Proto se těžko mohou pyšnit titulem zasloužené matky. Jiné matky, ale i otcové neradi slyší, že existují mezi námi i zasloužené matky. Někdo to v životě nevysloví, tedy slova uznání pro druhého. A a téhle komedii jde o snahu napravit takové jedince. vyšší ambice snad ani nemá. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)

Reklama

Reklama