Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně hodně bolelo. Nečekal jsem totiž, že žumpa Soukup TV přijde ještě s něčím horším, než je "Talk show Jiřího Ovčáčka". Nicméně Jaromírek Soukupů se pochlapil a naservíroval nám Premiéra, což je naprostý odpad všech odpadů, v němž je morální dno překonáváno s každou další vteřinou. Proč PROBOHA tak příšerný kanál až po okraj naplněný smradlavou břečkou ještě pořád existuje?! ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Nepatřím k lidem kteří sledují TV Barrandov, tím méně k těm, kteří ze Soukupových programů nikdy neviděli ani minutu, ale mají nutkavou představu pronášet o nich plamenné proslovy a ostentativně se pohoršovat. Tohle je ovšem strašná bída. Scénář bych možná omuvil za předpokladu, že ho Soukup vymýšlel rovnou na place. I pak by působil strašně hloupě a jalově, ale připsal bych mu bod za odvahu. V dialozích se snoubí nedostatek soudnosti s naivní a křečovitou snahou předat politické poselství a světonázor. Jako proč ne, takové seriály se už zase objevují. Bohužel každý není Kolečko aby to nějak lidsky napsal, nebo Prušinovský, aby to slušně zrežíroval. Alespoň narážka na Nespekt a věta v níž je čtyřikrát Rusko, mě pobavila. Pokud to vůbec jde, herecké kvality jsou ještě níž. Úplně nejhorší je sám protagonista, který má sice mnohahodinovou průpravu před kamerou, ale vypadá před ní naprosto ztraceně a zoufale strojeně. Tohle se nedá sledovat ani z recese. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně to není až tak nejhorší. Žádný výkřik originality to není, inspirace Ano, ministře je zjevná, herecky je to od Soukupa skutečně mizerné, ale na druhou stranu Soukup posmetá největší politické a liberální bláboly týdne a udělá si z nich prdel na jednoduchém základu nově zvoleného a klišovitě mluvícího premiéra v kontrastu s tím, co říká v kanceláři, a co říká "u Soukupa". Nijak objevná, ale potřebná a jinak v českých luzích nedostupná politická satira. ()

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup je regulérně psychicky nemocnej člověk. Protože jen úplnej blázen si může myslet, že tohle je sitcom. Drtivá většina je Soukupův blábolivý monolog, jako z ostatních pořadů, naprosto není poznat mezi Soukupem - hercem a Soukupem v jiných rolích. Čekal jsem nějaký hodně trapný vtipy, ale on se o ně ani nepokouší?! WTF. ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

House of Farts. Zvědavost a zřejmě latentní sklony ke koprofilii mě ponoukly zhlédnout první díl, což jsem i se silným sebezapřením vydržel něco málo přes tři minuty, následně to zvěrstvo zde poslal do senkruvny, ovšem poté se ve mně kromě žaludku hnulo i svědomí a pro zachování objektivity se kousnul, zhluboka nadechl, skočil do těch sraček šipku a protrpěl tu hrůzu až do hořkého konce. Pokud někdy dostanu nutkání pohledět na další díl, tak si raději napřed do predele narvu skelnou vatu, vyšňupnu dvě lajny mleté Trinidad Morugy, oči si vypláchnu louhem a spolykám metr žiletkového drátu a i tak se bojím, že muka způsobená Soukupem to násobně přebijí - promítat tohle do éteru už podle mě naplňuje skutkovou podstatu teroristického útoku. Což mě přivádí na zajímavý nápad - prodal bych seriál CIA, která by jej všem zadrženým tenoristům pouštěla s arabskými titulky. Přeživší by do týdne u Bašára škemrali o doživotní pobyt v Sednáje, parrilla a waterboarding inclusive. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama