Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Recenze uživatele Lijem k tomuto seriálu (2)

Jurský svět: Křídový kemp (2020) 

Partička nesympatických animovaných postaviček (v čele s hyper napřesdržkovou Brooklyn) se snaží dostat do mého milovaného dinoversa a dopadlo to mnohem hůř než jsem čekal! Tady je jeden zásadní problém.. Je to až moc cílený na děti. První tři epizody jsou špatné a nezajímavé. Pak se to převrhne do koukatelného survival dino-akčního průměru, který funguje, když přijmete ony nelogičnosti, dětskost a otravné postavy. Animace je průměrná. Lidi vypadají jako kdyby vypadli z low budget Disney dětského animovaného seriálu, ale dinosaurům ta animace docela sluší. Když přimhouřím oči a vybavím si moji lásku k tomuto světu, zvládnu dát průměr. VERDIKT: Dětem to určitě pusťte, těm se to líbit bude. A pokud jste fanoušci látky... Na vlastní nebezpečí.. 5/10 ()

Série 2 (2021) (S02) 

Wow wow wow, tohle je opravdu o t(k)řídu lepší než první sérka! Otravnost postav zastínilo prosazování příběhu na první místo a jediným otravným rušivým elementem zůstává ten přegelovanej modrák (Dokonce i Brooklyn začíná bejt fayn). Samozřejmě dětskost a příležitostné smrti off screen zůstávají, ale i na to se zvykne, když už s tím počítáte. Podobně jako u Živých mrtvých, i tady platí fakt, že ta pravá zábava a ta pravá dramatičnost začíná až s mezilidskými interakcemi a nepřátelskými skupinami, než nějaká hala bala rádoby napínavá honička s, již stokrát viděnými druhy, dinosaurů. Co, od první série, zůstává je meh animace u lidí a sem tam nějaké nelogičnosti. Otevřený konec nechává vchod do třetí řady, která doufám, že už nepůjde s kvalitou dolů. VERDIKT: Pokud jste viděli první řadu, tohohle se bát nemusíte a já si na třetí sérku počkám. Slabších 7/10 ()

Reklama

Reklama