Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Po všech těch špatných recenzích jsem toho moc nečekal. Byl jsem ale příjemně překvapen. Není to sice film, který bych si pustil znova, ale stojí za to ho vidět. Navíc Adam Sandler hraje retarda celkem přesvědčivě. Je to dost stupidní a hodně klišovité (třeba ten konec), ale budu věřit tomu, že je to součást komedie. Za mě určitě lepší než Vražda na jachtě. A Shaq O'Neal byl boží. 6/10. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Marco! - Weirdo! - Marco! - Asshole!" Film, který buď budete milovat a nebo nenávidět. Já se řadím určitě k té první a pokud se k Hubiemu ještě někdy vrátím, vím, že mu klidně s čistým svědomím dám i těch pět. Chápu, proč je pro mnohé skousnout tento film. Je hloupý, má primitivní humor a Adam Sandler je prosťáček k pohledání. Ale pak je fakt, že Sandler je tady jako Hubie naprosto k sežrání, humor mě bavil od začátku do konce a ano, film je to hloupý. Neskutečně nadsazený s ujetým až absurdním humorem. Důkazem byť Hubieho termoska, která je příruční světlo, vysavač, kotvička, dalekohled a mixer na polívku. Mě je vlastně líto, proč se takovýchto filmů alá Žhavé výstřely nedělá více. Sandlerovi filmy mám moc rád a tenhle se mi vlastně moc líbil. Mě jeho humor sedne. Za mě je Hubie Halloween perfektní guilty pleasure! (80 %) ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Keď už je zajtra ten Halloween nevydržal som, dal som si Hubieho v predstihu, síce nie v takom ako polovica užívateľov ale aj tak, katastrofa to nebola, pár slušných momentov sa našlo, aj treba pochváliť kulisy ktoré sú výborne. Samotný film je na úrovni Sandlerových starších filmov a tak je to v poriadku, mne sa to celkom páčilo. Aj skvelé herecké obsadenie a vyber skladieb na jednotku. Plus netflix ponúkol dabing. 4* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neodporúča sa pozerať pri jedle, nakoľko ten debil Sandler tam začne grcať či prdieť hneď od začiatku. Idiotské scenáre si píše sám a robí zo seba dementa na úrovni blbý a blbší, lenže k tomu neprichádza niečo vtipné, ale len oplzlé alebo humusácke. Mnohokrát sa budete za neho cítiť trápne. Jednu hviezdu len za Julie Bowen, ktorá si bez problémov aj v päťdesiatke môže obliecť dievčenské šaty. ()

David.Darco odpad!

všechny recenze uživatele

Po 5 minútových rafťákoch som prehliadal Netflix a hľadal ďalej. Obchádzal som toho Sandlera tak dlho ako sa len dalo, ale keďže sme naozaj hľadali len kravinu pri ktorej môžeme zaspať a nemusíme ju dopozerať pustili sme toto... Sandler musí byť neskutočné zúfalý. Snáď najhorší film ktorý som s ním kedy videl. Našťastie som ich nevidel veľa, alebo si na to minimálne nepamätám. Po 15tich minútach som sa pozrel na priateľku, ktorú to bavilo tak moc že si pustila 5 minútové video z kapustárne a dopozerala ho celé... To bol jasný znak pre moju známku pre túto ultraidiotčinu. Nakoniec som zaspal včas. Našťastie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama