Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aktuálna spolupráca A. Sandlera s Netflixom v kategórii „komédia“ dopadla lepšia, ako minule. Síce základ príbehu nie je úplne v poriadku (a ešte som použil milé slová), ale cítiť z neho aspoň nejakú snahu zo strany tvorcov upozorniť na niektoré veci (napr. ako by sme sa nemali chovať jednotlivým ľudom, aké sú hranice „vtipnosti“, atď.). Film má „nefalšovaný“ Halloweensky feeling a prostredie, kde sa film odohráva, je dostatočne vyzdobený Halloweenskymi kúskami. Pán Sandler šikovne zaangažoval svojich priateľov a dlhoročných kolegov (duo S. Buscemi / R. Schneider by zaslúžili väčší časový priestor), ktorí so svojimi menšími scénami zachraňujú film (prítomnosť Shaquille O’Neala však považujem za neopodstatnenú), čo pán Sandler so svojimi nie vždy vydarenými pointami miestami kazí. Paradoxne, najlepšie Sandlerove scény sú tie, kde hrá so svojim univerzálnym termostatom (taký by som chcel aj ja). Keď to zhrniem, jedná sa o nenáročnú komédiu, kde takmer nič nie je možné brať vážne, a ktorá len chce vyčariť úsmev na tvári diváka. V porovnaní s ostatnými podobnými kúskami Netflixu však je to jeden z tých mierne lepšie vydarených kúskov. Takže z mojej strany veľmi slabučká „trojka“. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejslabších Sandlerovek s klasicky silným obsazením (hlavně Buscemi mě vážně bavil), přesto se najdou i silnější stránky (rozuzlení, kaskadérské kousky, termoska a již zmíněný ansámbl). Je škoda té Hubieho neuvěřitelné infantilnosti, která je i na mě až moc přehnaná a sráží celý film - Hubie je prostě a jednoduše retard, ke všemu ani né moc snesitelnej. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Miestny exot, z ktorého si celé mesto robí prdel sa snaží vyriešiť prípad miznutia ľudí vo svojom okolí. Herecké obsadenie: Sandlerovi už dochádza šťava a robí podobný humor, ktorým nás zabával v 90. rokoch. Problémom je že ako sa vyvíja technika vyvíja sa aj divák a toto jednoducho na dnešného diváka nezaúčinkuje. Celkom ma prekvapilo, že sa tomu upísal Liotta, ktorý má na podstatne lepšie filmy. Prevedenie: Salem počas Halloweenu by som teda chcel určite zažiť. Prevedenie Halloweenskej noci je výborné. Škoda prevedenia humoru. Pocity: Ako som už naznačoval podobná šialená komédia je v dnešnej dobe mimo mysu a smiať sa na nej aj keď som veľmi chcel bolo pre mňa veľmi ťažké, pretože humor bol silený a často nelogický. Nehovorím, že nutne vyhľadávam suchý anglický, inteligentný humor... ale smiať sa retardovi je pod moju a pevne verím že aj vašu úroveň. Pridaná hodnota: Bohužiaľ aj keď som veľmi chcel som ju nenašiel. 17% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takové něco mezi geniálním Sandlerem (například 50x a stále poprvé) a Sandlerem odpadním (například Jack a Jill). Samotný příběh i některé z gagů relativně fungují. Tvůrci si hodně daly záležet na vizuální stránce a vedlejších postavách – oceňuji. Pak ale tady jsou i typické nešvary, jako samotný charakter hlavního hrdiny nebo laciné či dětské fórky. Jak jsem již říkal: ani tak, ani tak. Jestli se jednou bude vzpomínat na Sandlera, jako na jednoho z předních komiků své generace, tak bezesporu budou zmiňovány jiné snímky. Kooperace Netlix / Sandler zatím jede na plný plyn, každopádně zatím z ní, víc než divák, těží její aktéři. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od kolegů já jsem spokojen. Moc se mě líbily odkazy na filmy v jednotlivých scénách a bylo z filmu znát, že Adam chtěl spíš pohodu a uvolnění než humor za každou cenu, což se mě ve finále líbilo. Postava Hubie je tak sympaticky blbá, že nebudí ani lítost, ale ani posměch, prostě ze zájmem a úsměem na hubě jsem sledoval co bude. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama