Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (230)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Netflix a Sandler to dokázali! Po Murder Mystery dokázali společně vytvořit něco ještě horšího a to Hubieho Halloween gratulace! Sandler tady hraje klasického idiota, který má ale správné záměry, takže svoji postavu zvládl dobře, protože na ní očividně trénoval celou svoji kariéru. Po docela povedeném Uncut Gems se sandler vrací ke klasickým Sandlerovským filmům, tedy k filmům, které nejsou nijak extra vtipné a nedávají důraz na příběh nebo postavy, ale spíše se to snaží jít jen směrem zábavy což není špatné, když to funguje tak je to skvělé, ale tady ani ta zábava nefunguje. Zkoukl jsem to vážně jen z důvodu, že jsem neměl večer co dělat a nevěděl jsem co zkouknout. Rozpočet očividně šel hlavně asi na herce, kteří taky nejsou hlavně kvůli svým postavám nijak skvělí ( neplatí o Kevinovi Jamesovi jeho postava byla snad podle mě nejvtipnější z filmu). Samotná hlavní postava je v jistých momentech neuvěřitelně otravná a ty její hlášky jsou místy tak neuvěřitelně trapné až to bolí. Nevím třeba to byl záměr Netflixu a Sandlera udělat příšerný film v což upřímně tajně doufám, protože toto je vážně horší jak Murder Mystery a to už je co říct. (mimochodem málem jsem dal tomu i 2 hvězdy kvůli vyvrcholení příběhu, ale ten pokus o vtip na konci mi to zase zkazil) 2,5/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Taká typická "Sandlerovka" pri ktorej som sa celkom slušne naladil a je vidieť, že si to užívali aj všetci herci. Nie, nie je to komédia, pri ktorej sa budete váľať smiechom po zemi, ale pár krát som sa zasmial a taký priblblý úsmev som mal nalepený na ksichte v podstate až do konca. Postava Hubieho je tým šušľaním na môj vkus až veľmi prešušľaná, ale čo narobíme. Fajn priemer, ktorý spríjemní večer a obzvlášť na sviatok haloween navodí dobrú atmosféru, ale neodpustím si poznámku, že potenciál to malo určite o dosť väčší. 60%. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak tragický film (žánr komedie je urážka to snad i český Panic je nanic je vtipnější než tohle) , že sám nevím jestli mě je líto více mě, že se na takové sračky dívám nebo těch lidí co jsou pod tím podepsaní. Prostě je to o tom , že maník je divný a všeci si z něho dělají prdel a dělají mu naschvály a někdo se jim rozhodne pomstít. Počet vtipných scén a hlášek bych spočítal na prstech jedné ruky naopak trapnost by se dala počítat v řádech stovek nebudeme ochuzeni ani o blití. Ta jedna hvězda je za ty 4 kostýmy Harley Quinn a postavu té Karkulky (jediná tam působí přirozeně a nepitvoří se) jinak tam není co ocenit. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Mám rád halloweenské komedie a tahle Sandlerovka byla odzačátku must see. Nenechal jsem se odradit zdejším hodnocením a film jsem si užil. Sandler je hrozně cringy, ještě víc než bývají v komediích Carell nebo Ferrell. Super atmosféra Halloweenu, dobrý gagy a casting - kámoši Sandlera. Nejlepší byly trička Sandlerovy mámy - Canyoning makes me wet apod. První letošní halloweenský film. 3* ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to milé překvapení, komedie, která je o 20% lepší než Sandlerův předchozí počin (vražda na jachtě). Hned ze začátku mě mile překvapila účast Liotty a Buscemiho. V komedii je opravdu několik vtipných scén zejména jeho švýcarská vojenská termoska mě poslala do kolen, ale čeho je moc toho je moc - pak už se to tam s termoskou moc opakovalo...Ale upřímně jsem se hodněkrát zasmál. Je to velmi pohodový film pro zlepšení nálady. Mrzí mě, že Schneider nedostal víc prostoru i když na druhou stranu kdo by se teď na ten jeho oteklej xicht koukal......komedie mě pobavila a za Liottu, Buscemiho a Schneidra dávám o hvězdu navíc než si komedie zaslouží. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno