Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (232)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Mám rád halloweenské komedie a tahle Sandlerovka byla odzačátku must see. Nenechal jsem se odradit zdejším hodnocením a film jsem si užil. Sandler je hrozně cringy, ještě víc než bývají v komediích Carell nebo Ferrell. Super atmosféra Halloweenu, dobrý gagy a casting - kámoši Sandlera. Nejlepší byly trička Sandlerovy mámy - Canyoning makes me wet apod. První letošní halloweenský film. 3* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla šílenost, které jsou schopni natočit fakt jenom Amíci. Ani nevím, proč jsem si to pustila, pravděpodobně jsem jednou chtěla dát šanci očividnému fiasku, ale trailer mě nějak lákal svojí čistě halloweenskou atmosférou. Párkrát jsem se zasmála, ale spíš s takovým tím trapnem záhy. Úplně do odpadu to neházím, ale asi bych se tomu spíš vyhnula. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ač jsem u Sandlera zvyklý na nepříliš kvalitní snímky, které se vyznačují spíš potrhlostí a tupým humorem, tohle mi ukázalo zcela nový rozměr jeho tvorby a přidalo další dimenzi do výrazu “Sandlerovka”. Nechybí parta obvyklých podezřelých, kteří už jsou s Adamovou tvorbou dlouhodobě spjati. Na druhou stranu je tu i pár dobrých herců, které moc často v takových filmech nevídáme a kteří svolili k natáčení snad pod nátlakem, nebo kvůli vydírání, protože jinak si to neumím vysvětlit. Nebudu se o tomhle kousku s pohádkovým happyendem moc rozepisovat, ale hovadina to byla ukrutná. Nikdy víc! 15% ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Já mám občas rád takové ty jednoduché, odpočinkové filmy s prostou zápletkou, kde víte ještě před stisknutím tlačítka "Play" jak přesně to všechno dopadne. Ale Sandler to už přehání s těma rolema postiženejch blbečků, kteří se ukážou být příkladnými hrdiny. Občas vtipné situace jsou udusány jejich přehnaným ždímáním, nebo jsou zakončeny naprosto lacinou, rádoby vtipnou replikou, kterou bych možná bral ještě tak před 10 lety. Takhle bohužel. ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Happy Madison je stále na dně... nestojí to za to. A ty odkazy na jiný filmy to fakt nezachrání. Film mě ani tak neurazil, ale ta absolutní nulová snaha se snažit aspoň o trochu víc je ubíjející. Netflix by měl mít nad těmito projekty trochu dozor. Sandler už dávno není zábavný. :-( Když si to dáte později dohromady, tak je to jen obrovská vykrádačka jeho dřívějších filmů. Ani ň navíc. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama