Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 15

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 15

Recenze (145)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Docela strašný, jak amíci vymývají dětem hlavy. I průměrně chytré šestileté dítě, se pozastaví nad tím, jak piraňa a žralok chodí a dýchají na souši, proč mají některá zvířata lidské vlastnosti a jiná ne, proč jsou do toho zamíchání lidé... . I animák má mít smysluplné prostředí, ve kterém se odehrává. České děti odkojené večerníčky, které jsou jen málokdy hloupé, bychom takovým paskvilům vystavovat neměli. Obsahově je to taky dost slaboučké a profláknuté. Máme tady Úžasňákovi, Já padouch, Špióni v převleku...všechno o třídu lepší, vtipnější, nápaditější, chytřejší. Nebyl důvod dělat druhojakostní konkurenci. Velmi slabé 3* ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Má to nakročeno k dospělejšímu humoru, ale nakonec zůstane jen u pokusu. Přesto mě to nečekaně bavilo, animace je hodně příjemná a byť zvířata v lidském světě nepůsobila zrovna uvěřitelně, téma zvířátkové bandy zlodějíčků je příjemně odlišné. Humor ujde a narážky na heist filmy potěší, je to prostě zapamatovatelný animák, narozdíl od spousty jiných z poslední doby. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zlouni sází na podobně nevšední animaci jako Rodina na baterky, což je dozajista největším tahounem filmu. Dějově nemá film vlastně moc čím překvapit, protože jsme podobný příběh (transformace zloun-dobrák či 'nesuď knihu podle obalu') viděli už někde jinde. Nicméně právě díky neokoukanému vizuálnímu zpracování a sympatickému dávkování akce a humoru dokáží Zlouni zaujmout, napnout a pobavit i přes svůj 'tuctovější' námět. Slabší čtyři hvězdičky! P. S. Na začátku jsem měl trochu problém s tím, že hlavní postavy jsou zvířata (a to v brutální menšině) ve světě lidí - ale budiž. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době super animák. Vtipné, milé, svěží a s podtextem k zamyšlení. Když někomu pořád podsouváte, že je neschopný blbec, vyroste z něj neschopný, nebo všeho schopný blbec. Stejně tak, pokud na Vás někdo pořád chrlí, jak to s vámi myslí dobře, neznamená to, že je to pravda. Naši politici jsou toho krásným příkladem Navíc skvělá hudba a také skládám poklonu výbornému dabingu. Snad jen hlavní lotr byl evidentní moc brzy, ale děti to asi tak rychle nepoznaly. Bezva rodinná zábava pro malé i velké diváky. Za mne 95%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zábavná, energická, nápaditá a neutichající animovaná jízda, která si bere kousek z každého možného žánru (který je schopen korespondovat s přístupností pro celou rodinu) a okamžitě staví Zlouny na pozici nejpozoruhodnějšího animáku, co možná celý letošní rok nabídne. DreamWorks zase zkusil originální cestu a vydařilo se na jedničku. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)
  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)

Reklama

Reklama