Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Teda nevím... Na jednu stranu je to fakt slušný akční béčko s parádní (!!!) akcí. A na druhé straně je to nehorázná infantilní kravina pro mileniány (asi od mileniánů) ... Jako kolikrát mi hlava nebrala, jestli je to míněno vážně nebo je to všechno jedna velká prdel. Fakt wtf film, na kterej se dobře dívá, fakt ten film doporučuju ho vidět, ale na druhou stranu se budete válet smíchy nad jeho trapností a "postmoderní" ujetostí jako u mých YouTube z dvapatnáct... 😂 Možná byli tvůrci do jednoho tak vyndaní jako já tenkrát, jinak si to nedovedu vůbec vysvětlit... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Perfektná reakcia na dnešnú dobu, kedy namiesto prvej pomoci vás okoloidúci v prípade núdze skôr natočí alebo odfotí, prípadne rovno odstreamuje na net. Aaron Eckhart ukázal, že na to stále má a vedel by som si ho predstaviť ako drsňáka ála Neeson. Vynikajúca gradácia atmosféry, vynikajúca kamera a skvelá akcia. Čo viac si priať. Sem tam takéto malé filmy fakt potešia. Človek čaká sterilitu a maximálne priemer a ono sa to dokáže vytiahnuť. Inak The Newton Brothers tomu svojou hudbou fakt pomohli. Dobrý filmík, mal gule, mal grády, rád som si pozrel. Vedel by som si predstaviť sériu s tým istým policajtom. P.S. Zabudnite na dabing, je otrasný, hudobný aj zvukový podmaz je stíšení takmer na nulu, film to degraduje na dno. Videl som to v origináli a manželku som chcel prekvapiť s dabingom, ale totálne iný film, posraný doslova. Češi bežne robia dobré dabingy, ale toto posrali na plnej čiare. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Skvělé akční scény. Jsou i výborně nasnímané, sestříhané - C. Miller a jeho skvadra stříhačů, nevím teda zda to stříhal jeden, nebo více lidí - dovolují Aaronovi vyniknout. Tedy, ten cápek v tomhle filmu dostal solidně zabrat. V každý akční scéně to vypadalo, že je on. Přeskakuje ploty, skáče z oken, řídí auta, účastní se bitek. Ten cápek podal naprosto fenomenální výkon a stíhá odevzdávat kvalitní herectví. To mě fakt dostalo. Je zde nespočet solidních soubojů s civilní choreografií, Rkové přestřelky s dobrým nazvučením a pár honiček. Ale pro mě film zabijí ta stupidní postava tý jůtuberky a veškeré scény, kde média jsou nacpaný. Veškerý ty dotykový mobily, tablety..strčte si to do háje. Totálně mi to rozbilo film. Je to nesnesitelný a díky tomu je i plno scén až nechtěně komických a předvídatelných. Mohl to být perfektní, dynamický akční film. Takhle je to jen další výblitek, na kterej chci zapomenout. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

C miller ako amatersky babrak, ktory chce a chce tahat prvu ligu, ale nikto mu nechce dat lahko zarobene peniaze. A tak utoci a utoci. Je mozne cakat prekvapenie u filmu s nie prilis akcnym hercom Eckhartom? Je to mozne. Okrem toho, ze opat mozno u Millera hodnotit slusne zvoleny hudobny podton, mame do cinenia mozno s najlepsim scenarom jeho doterajsej tvorby. Ak ma hrdina 64 minut, ma ich aj divak. Je zrejme na kazdom kroku, ze penazi je malo a do popredia to vystupi pri konecnom ohni. Dovtedy sa drzi pri zemi. Fiat 500 fabrika, kamera, beh beh beh. Vynimocnou udalostou je, ze to mizerne dievca ktore bolo odsudene na posmech, ja akosi menej na nervy iduca nez sa to da pochopit. Jej zvracanie pri prvej drsnejsej akcii je bonusom. Je hviezdickou navyse. Je jasne, ze niektore veci idu mimo, su nedotiahnute a forma strelby je tiez naverimboha, ale Miller vytvoril konecne Bckovy film, ktory neuraza divaka do kosti a necitit trapnost na konci. Trpol som a cakal ze to bude **** , ale moze byt Miller. Tentokrat ti odpustam. ( videne 01.04.2020, BDrip) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jediný, kdo je tady ve službě, je Steven C. Miller. Zase stojí u rumpálu a ve vědru, v kterém už několikrát seděl Willis, spouští do studny plné sraček Aarona Eckharta.. Moudra trousící nanyny s on-line zpravodajstvím, kamera vypadající, jako by se zrovinka probudil zlom San Andreas a záplava momentů naplněných pitomostí a směšností (postupy policie, postavy cestující časem a prostorem, pře ústředního buddy(?) dua o mediální pokrytí, celá návštěva u padělatele dokladů či závěrečné výkopové práce). O náročnost policejní profese v rámci tlaku na okamžitá rozhodnutí se to otřelo jen lehce, ale chápu, že jít do toho hlouběji by tuhle genocidu mozkových buněk připravilo o plynulost.. Na dvě velmi slabé hvězdy to vytáhne lítost směrem k Two-Faceovi, kterému při přemýšlení jestli vzít roli nevyšel hod mincí.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama