Reklama

Reklama

Alicent je znepokojena Aegonovou Malou radou a Rhaenyra dospěje k osudovému rozhodnutí. (Max)

Recenze (52)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slubne pokracovanie vybornej serie. Obradne palenie ohna na jednej strane a zapalovanie svieci na strane druhej pri oplakavani vlastnych strat bolo poeticke. Nasledny hrdlorezovy nocny utok mal vo svojej priamociarosti, neobrabanosti a brutalite, sice obcas az parodicke znaky, ale pri tych typych balikoch sa to dalo akceptovat. Psychiku mladej nevesty sme mohli pozorovat uz v predoslej serii a bolo nam jasne, ze je tam nejaka psychicka.."vynimocnost", som rad, ze su tvorcovia konzistentny s touto postavou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Nebojím se draků, ale krys.- Nádherný návrat do Západozemí. Řada postav, co jsem si musel připomenout, jedna zákeřnější než druhá. Výlet i na Zeď. Intriky. Absence brutality, gore (jde mimo kameru), nahoty. Několikrát ale dojde na DRAKY! Chystá se válka, jak jinak. Moc se mi líbí strohé interiéry tak trochu do gotiky, kde světla a stíny vytvářejí tajemno. Vizuál opět parádní. Po celou dobu jsem měl pocit, jako když sleduji počátky GOT. A hlad po kvalitní fantasy je veliký... ()

Reklama

mvukotic 

všechny recenze uživatele

Keď ten najlepší zážitok sprostredkuje práve moment, kedy sa pripomína pôvodný seriál Game of Thrones sekvenciou na Severe a na The Wall (veď toto poznáme zo Star Wars produkcie, že áno). A nevravte mi, tí príčetnejší fanúšikovia HoTD, ktorí ale vedia a chápu, že HoTD je skrátka iba slabší odvar prvého seriálu, že ste to tak pri prvých minútach novej série nemali. King's Landing opäť totálne sprasený divnými bezfarebnými temnými filtrami - kam sa podel ten slnečný teplý ale o to zradnejší a intrigami podkopaný 'Dubrovnik', ktorý krásne kontrastne ku chladnému a šedivému Severu pripomínal, aký je Westeros veľký a rôznorodý? Olivia Cooke a Rhys Ifans opäť studené čumáky bez charizmy (nová Cersei a Tywin? Ale prosím vás :D) a jediná ako tak schopná herečka v hlavnej úlohe sa tu len mihne, lebo hľadá a následne oplakáva...koho? Sto euro každému, kto si pamätá tvár obete Aemondovho egotripu zo záveru prvej série. Ale aspoň sa tu dejú veci, epizóda rýchlo odcípa, predloha sa adaptovala pomerne verne a dobre a na jedno pozretie raz za život stačí. 7/10 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch dvou letech se člověk musí chvíli zorientovat, než do toho vpadne, tudíž jsem pomalejší úvod uvítal. Přesto se tam toho hodně dělo, i když to tak na první pohled nevypadá. Závěrečná patnáctiminutovka s Daemonem a jeho rychlou akcí posunula děj znatelně dopředu a urychlila onu očekávanou válku. ()

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní rozjezdový díl. Nové intro skvělé, staronová hudba Ramina Djawadiho nezklame nikdy. Stejně by ale podle mne by bylo lepší, kdyby HBO vydalo první dva díly najednou, protože přecejen většina dílu je něco, co jsme sice potřebovali vidět, ale vlastně jsme to i čekali (všichni tak nějak truchlí, přešlapují a dochází jim následky událostí v posledním dílu). Vytrhne to až posledních 5 min. U jiného seriálu by to bylo za plný počet, ale HotD si (naštěstí) nasadil vysokou laťku. Každopádně zatím to rozhodně nevypadá na nějaký drop v kvalitě a to vlastně úplně stačí. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama