Reklama

Reklama

Rod Draka - Série 2 (2024) (série)


Rhaenyra krutá (S02E02)

(epizoda)
  • USA Rhaenyra the Cruel

Obsahy(1)

Otto plánuje poštvat veřejnosti proti Rhaenyře, která zpochybňuje Daemonovu loajalitu. (Max)

Recenze (28)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Mladí jsou jako pávi - samý křik a samé peří.- Dost mi to připomíná zejména knižní Hostinu pro vrány, kdy intriky jsou na prvním místě. Ale to já mám rád. Na druhou stranu stále asi platí ponaučení z prvních řad GOT, kdy byly seriálu vytýkány přílišná brutalita a kontroverzní sexuální scény, úplnou nahotu nevyjímaje. Na jedné straně papír samozřejmě snese více než obraz, na druhé to dodávalo seriálu patřičné grády. OK, takže gore ne, umírněná nahota ano, budiž. Co mi nejvíce vadí, když jde o fantasy, je absence magie. Alespoň že draci pořád mají své místo, byť se třeba jen mihnou. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konci minulého dílu muselo přít peklo, které je okamžitě rozpoutáno v Králově Přístavišti. Zase se podařilo navodit atmosféru totálního zoufalství a strachu, první minuty byly zvládnuty velice dobře. Aegon se nám začíná vybarvovat a byla otázka času, než Ottovi vezme funkci Pobočníka krále. Hned se celý příběh zase osvěžil a posunul dál, závěr na Dračím kameni mohl opět srovnat skóre, ale pro dobro všech to tentokrát nenastalo. Bylo to ale opět napínavé. ()

Reklama

Honza.Hlavac 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka toho jací mistři pracuji na HOTD . Skvěle propracované scény do sebemenšího detailu například Deamonuv postoj při konverzaci s Rhenyrou kdy jednu ruku má v pěst a jednu volné jak kdyby krásné ukazovala povahu téhle postavy . Myslím si ze akce nás teprv čeká ale už i tohle je za me krása která tu chyběla . ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, asi lepší než 1. díl, ale brutálně slabší než nejlepší díly 1. série. Slabé 4*. Olivia a Rhys opět excelují, ikdyž tady si Rhys krade díl hlavně pro sebe, začíná bavit i Tom Glynn, blbeček jeden :D Scénka o propuštění Otta zatím naprostej vrchol 2.série. Finální duel naprosto předvídatelnej a o ničem, s nulovým dopadem na děj a hlavní postavy, ale pořád lepší než předchozí díl.. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kralovsky "spin" s vrazdou neviniatka mi silne pripomina, to, co sa po atentate deje u nas na Slovensku. Kazdopadne vyborny politicky tah Otta a sposob ako "vyhrat" prosty lud. Nadherne priestory na Dragonstone, paradna kamera, a stavnata hadka s Daemonom, ci rozhovor Rhaenyry s jeho milenkou. Otto dostal, po com tuzil, az mi ho bolo pred spratkom luto. :) "I've sinned." "I do not wish to hear of IT." Cole je ..otravny. 85% Dynamickejsi a atmosferickejsi diel. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama