Reklama

Reklama

Rod Draka - Série 2 (2024) (série)


Rhaenyra krutá (S02E02)

(epizoda)
  • USA Rhaenyra the Cruel

Obsahy(1)

Otto plánuje poštvat veřejnosti proti Rhaenyře, která zpochybňuje Daemonovu loajalitu. (Max)

Recenze (26)

Arkanoid

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obozretní sa vyvarovali unáhlených ťahov, temperamentní ale nie. Z hlavných postáv som nefandil nikomu, dej sa hýbal malými, tichými intrigánskymi krôčikmi dopredu, neponúkol ale veľké scény. Zapadnutie vozu s mŕtvolou dediča v jame ale potešilo čiernohumorné chúťky. Otto Hightower dával výborné rady, nikto ho ale nepočúval. Bez akcie dej skôr nudil. Postavy obyčajných ľudí pomaly už vytvárajú dav a nakoniec sa v nich bude dať stratiť. Aemondove sexuálne preferencie sú pre mňa tiež nadbytočnou scénou, ale sú v duchu seriálu, ak tu má niekto sex, prirodzené a orientované viac ku normálu to skôr nebude. ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, asi lepší než 1. díl, ale brutálně slabší než nejlepší díly 1. série. Slabé 4*. Olivia a Rhys opět excelují, ikdyž tady si Rhys krade díl hlavně pro sebe, začíná bavit i Tom Glynn, blbeček jeden :D Scénka o propuštění Otta zatím naprostej vrchol 2.série. Finální duel naprosto předvídatelnej a o ničem, s nulovým dopadem na děj a hlavní postavy, ale pořád lepší než předchozí díl.. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé, co jsem docenil Otta Hightowera, kterého bravurně ztvárňuje Rhys Ifans. Vždycky jsem ho nemusel, ale konečně se projevil jako správný pobočník krále. Epizoda jako taková je skvělá a ohromuje mě, jak se dokážu hned na sekundu ponořit do Západozemí a užívat si každou sekundu tohohle seriálu. Jo a konverzace mezi Daemonem a Rhaenyrou je fantastická, jak po herecké stránce, tak po detaily. Jeden uživatel to zde vypíchnul a také jsem si toho všimnul. Tvůrci odvádějí špičkovou práci. :-) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kralovsky "spin" s vrazdou neviniatka mi silne pripomina, to, co sa po atentate deje u nas na Slovensku. Kazdopadne vyborny politicky tah Otta a sposob ako "vyhrat" prosty lud. Nadherne priestory na Dragonstone, paradna kamera, a stavnata hadka s Daemonom, ci rozhovor Rhaenyry s jeho milenkou. Otto dostal, po com tuzil, az mi ho bolo pred spratkom luto. :) "I've sinned." "I do not wish to hear of IT." Cole je ..otravny. 85% Dynamickejsi a atmosferickejsi diel. ()

DanlinDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je naprosto úžasný..už od samotného začátku druhé série, mi spadl kámen ze srdce. Dějem nikam nespěchají a místo toho budují tu mrazivou a intenzivní atmosféru. Přidávají další a další rány svým nepřátelům. Tak intenzivní díl, plných emocí, skvělých hereckých výkonů, skvělých barev. Nezapomínají ani na scény s vedlejšími postavami, které budují pro budoucnost. Tenhle díl byl pro mě na úrovni peaku Hry o trůny. Pár nedostatků tam je, ale ty napočítám na prstech jedné ruky a nejsou nijak důležité pro to, aby tenhle díl, byl pro mě skvostem. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama