Reklama

Reklama

VOD (1)

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (55)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do simply what is needed of you....NOTHING." Zatial sa zda, ze Aemond/Cole-ova strategia postupne nabera na sile, kym Deamon zacina v Harrenhov-e "blbonut". Bitka v zavere a i vzdusne suboje boli velkolepe a fanusikovia ju urcite chceli a i ocenia. Ale atmosferou ma dostal az uplny zaver, kedy skaza bola dokonana...typek sa rozpadol na prach, ci obraz par sekund pred zaverecnymi titulkami s nezvycajne temnou hudbou. Nadherne filmarske remeslo. Respekt. ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel tady "někdo" do recenzí musí psát spoilery (už to smazal). Dík moc debile, když vím co se má stát, je to mnohem napínavější. Fakt píčus. Každopádně dávam 5 hvězd za bitvu, ve které figurují draci a zároveň není totálně nesmyslná. To jsme ve Hře o Trůny neviděli a v Rodu Draka to zatím docela šlape. ()

Reklama

FlowTekk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od 1. dílu druhé série, kde se mi změna v porovnání s knihou nelíbila a přišlo mi, že jsme o trochu přišli, tak změna v tomto díle se opravdu vydařila a mně se obnovila důvěra ve scénáristy. Jednoznačně nejlepší epizoda celého seriálu s velmi emotivním koncem. Dračí bitva skvělá, narozdíl od Long Night zde bylo vidět, co se děje přehledně a dávalo to hlavu a patu, takže všechna čest celé crew. Jen tak dál, těším se na další epizody. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akce se povedla, to souhlasím. Nicméně v jednu chvíli začínalo být jasné, jak to celé bude. Pokud jde o vývoj, tak ten je také zajímavý, ale jeho dozvuky přijdou v dalším díle. A to teprve bude, alespoň za mě, ta pravá podívaná. Btw. stejně si myslím, že ten dračí souboj byl jenom kvůli půlce série. Což je vlastně strašně čitelné, protože divák něco takového očekává. Pak tu mají mají být překvapení a zápletky... ()

Steven47 

všechny recenze uživatele

Hrozně rád bych sdílel všeobecné nadšení, ale jednoduše se k tomu nedokážu přimět. Závěrečných 20 minut je výborných, ale takhle by měla v ideálním případě vypadat celá epizoda. A teď nemluvím nutně o akci. Dialogům a všemu okolo zkrátka chybí pořádný náboj, který by mě naplno vtáhnul. Možná to je i tím, že se za tu sérii a půl vyprofilovalo opravdu málo skutečně zajímavých a charismatických postav, jimž bych nějakým způsobem fandil a ne je pouze s větším či (převážně) menším zájmem pozoroval. Je to možná trochu nefér, ale zkrátka musím srovnávat se Hrou o trůny, která byla v tomhle ohledu od první série tak o level až dva jinde a hltal jsem každou, i zdánlivě výplňovou, scénu. A že má tenhle díl aktuálně 95 (!) procent, tedy podobně jako ty nejlepší epizody GOT, mi přijde spíš úsměvné. Není to špatné, ale něco tomu zkrátka od začátku chybí. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama