Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (43)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na válku není jen: Hej, jdeme do toho! Dohody, intriky, nabídky, výhružky. Někdo by jistě rád, aby každý díl vypadal jako čtvrtý, ale kdo četl Píseň ledu a ohně, ví, že Martin nenapsal nonstop akci. A jeden z mých nejoblíbenějších, Hostina pro vrány, jsou intriky od začátku až do konce. Proto kvituji, že tvůrci rozehrávají pomalu a jistě hru o trůn. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po doposiaľ najlepšej štvrtej časti prišla tá najslabšia. Piata epizóda je presne to, čomu sa hovorí omáčka. Celú hodinu sa nedeje nič podstatné a dej sa vlečie slimačím tempom. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl vyšponoval moje očekávání dosti vysoko. Čekal jsem, že tvůrci navážou, kde předchozí díl skončil. Bohužel utopili jakýkoli potenciál v pořádné hromadě velmi husté omáčky. Jedna z nejzajímavějších postav seriálu - Damon, již snad třetí díl stojí na místě a utápí se v halucinacích. Na ostatních frontách se jen bez přestání bezobsažně žvaní. Pokud si seriál zachává současné plíživé tempo, tak se dá bez problému roztahat klidně na 10 sérií. Má to jen jeden malý háček, nikdo by se na něj 10 sérií při současném tempu nedíval. [50 %] ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějaké to zklidnění po boji se dalo čekat. Tak by tomu bylo i po skutečné bitvě. Přeskupit se....jak s oblibou používají Amíci ve filmech. Zareagovat na vývoj a promyslet strategii. Ostatně jak zaznělo...žili jsme v době míru, o válce nic nevíme. Trochu se to podobá dnešní situaci ve světě. Velká válka klepe hned na dvoje dveře a mnozí tomu ani nemohou uvěřit, natož aby byli připraveni. Tato epka není zrovna zábavná, ale pořád něco do sebe má...aspoň pár zvratů se událo. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pro asoiaf-fila je to extrémně nudné. Neděje se tam vůbec nic. Koho napadlo zavřít Daemona na tři díly do Harrenhalu dát mu houby a nechat si ho hrát na Scooby Doo záhadu? Totálně vykleštili jeho charakter. Je mi z tohohle dílu normálně smutno a úzko. Zatím pokaždé když zdechla nějaká main postava tak v dalším díle sledujeme jeho nejbližšího dvacet minut brečet, už to není Rod Draka ale Údolí Slz, tyvole. Fuck off už taky začínám brečet, ale z toho jak moc se to táhne. Kde je tomuhle konec? ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemá to takové kouzlo jako předchozí díl, ale pár highlightů tam je. Rada s Alicent a závěr dílu. Naopak mrhání Daemonovým charismatem. Upřímně už mě tam nebaví. Snad to celé bude mít nějaký význam. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po bitvě musí následovat politika a řešení dopadů. Skáče se z místa na místo, ale má to své kouzlo. Herci jsou stále výborní, kostýmy a vizuál též. Pouze Harrenhal je otravný. Takže ve výsledku spokojenost. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí skvělé epizodě přichází očekávané vystřízlivění. Postavy mezi sebou musí pořešit předchozí události a opět nemůžu říct, že je to nuda a že se tam nic neděje. Rozhovory mezi postavami jsou stále super a neustále během sledování jsem do tohohle seriálu maximálně ponořen. Stali se zde zajímavé věci a v následujících dílech bude co sledovat (o tom nikdo nemůže pochybovat). Scény mezi Rhaenyrou a jejím synem Jacaerysem jsou výborně napsaný a jejich poslední scéna v této epizodě mě dobře nalákala na budoucí události. Deamonova linka bohužel zaostává a tvůrci tuhle postavu posouvají na vedlejší kolej oproti první sérii a je to škoda. No nic, teď zase čekat na další pondělí. :) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť výnimočne prepracované vyhnutie sa akcii vo fantasy seriáli so stredovekým svetom zmietaným vojnou a vysokým rozpočtom. Daemon sa snaží neriešiť konflikty dračou cestou, dopláca ale na priveľkú dôveru. Halucinácie mu pokračujú. Aemond je naturálne povolaný slúžiť vlasti, ale jeho brat ešte nevydýchol. Cole ani Alicent s tým nie sú spokojní. Jacaerys dostáva dobrý nápad, ale môže byť nakoniec kontraproduktívny ku tomu Daemovmu. Rhaeneyra si vyberá klebetný spôsob vedenia vojny. Snáď budú nabudúce aj kvalitnejšie dramatické scény. Prvá séria ich mala požehnane aj v epizódach bez akcie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé dávám za 4, ale stále silné čtyři, protože s tím, kdo je teď regentem na královském trůně, se rozhodně budou dít nepěkné věci. Jen musím jít s davem v záležitosti Daemonovy linky, která by se už mohla posunout zpět do časů, kdy jsme se téhle postavy všichni obávali. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem ve větší posun kupředu. Máme tu sice nového krále Aemonda, ale jeho rozkrývání bratrovraždy je pomalé a přitom by se nabízelo tolik zajímavých dialogů (s matkou, s Colem apod. - alespoň pro začátek). Na druhé straně Rhaenyra přešlapuje na místě a její dějová linka by potřebovala nakopnout. Daemon stále blouzní v Harrenově a i tam to pořádně skřípe, snad zvrat s rody na B posune děj vpřed. Asi se suverénně jedná o nejslabší epizodu seriálu. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Upovídaná telenovela ve výpravných kulisách fantasy světa, kde čekám hodinu na jednoho draka..viděno z donucení v chlastboudě sorry sry neba. :) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There is more than one way to fight a war..." Linia s Myssariou ma svoju atraktivitu. Daemonove krute a chaoticke vycinanie na Harrenh-ove v porovnani s inymi strategmi kriva a irituje. Epizode kraluje vsak jeden moment a sice vnutorne prezivanie a vystrasene dychanie v hlave Alicent, ked muzi pri stole rozoberaju vojnu. "Sialeny napad" v zavere s lavobockami, bastardami a vzdialenymi potomkami to opat trosku vytiahol. 70% ()

Reklama

Reklama