Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (44)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl vyšponoval moje očekávání dosti vysoko. Čekal jsem, že tvůrci navážou, kde předchozí díl skončil. Bohužel utopili jakýkoli potenciál v pořádné hromadě velmi husté omáčky. Jedna z nejzajímavějších postav seriálu - Damon, již snad třetí díl stojí na místě a utápí se v halucinacích. Na ostatních frontách se jen bez přestání bezobsažně žvaní. Pokud si seriál zachává současné plíživé tempo, tak se dá bez problému roztahat klidně na 10 sérií. Má to jen jeden malý háček, nikdo by se na něj 10 sérií při současném tempu nedíval. [50 %] ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulém dílu to vypadalo, že se děj pohne trošku kupředu a budeme pozorovat hon na trůn. Všechno ale jakoby zamrzlo na místě a opět se jen tlachá. Tlachání o ničem nebere konce a nic se nikam neposouvá. Není tedy divu, že je člověk donucen se věnovat příjemnějším věcem. Nevím, proč je to tak hrozně nezáživný... Ani dračí hlava na mě neudělala dojem. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na válku není jen: Hej, jdeme do toho! Dohody, intriky, nabídky, výhružky. Někdo by jistě rád, aby každý díl vypadal jako čtvrtý, ale kdo četl Píseň ledu a ohně, ví, že Martin nenapsal nonstop akci. A jeden z mých nejoblíbenějších, Hostina pro vrány, jsou intriky od začátku až do konce. Proto kvituji, že tvůrci rozehrávají pomalu a jistě hru o trůn. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem ve větší posun kupředu. Máme tu sice nového krále Aemonda, ale jeho rozkrývání bratrovraždy je pomalé a přitom by se nabízelo tolik zajímavých dialogů (s matkou, s Colem apod. - alespoň pro začátek). Na druhé straně Rhaenyra přešlapuje na místě a její dějová linka by potřebovala nakopnout. Daemon stále blouzní v Harrenově a i tam to pořádně skřípe, snad zvrat s rody na B posune děj vpřed. Asi se suverénně jedná o nejslabší epizodu seriálu. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V minulém díle byla bitva a co se má tedy čekat v nejnovějším? Zase dialogové „porno“, kde se přeživší potýkají s následky bitvy.   Je vidět, že se rozhodli dělat některé díly výplňové, samé dialogy a žádná akce. Žádná useknutá hlava, ani trochu. Spíše se blíží už poslední tři díly, které nám vyjasní, jak bude další sezóna za 2 roky pokračovat. Nesmíme zapomenout i příběh jedné postavy v Králově přístavišti, která mi začala dost lézt krkem. Až dneska jsem si sehnal o ní informace, že tam není pro nic za nic. Jedná se o kováře Hugha, který, dle mých informací, dle Wikipedie, bude mít velmi důležitou roli v dalších epizodách. Asi je to nejhorší díl letošní sezóny. Asi jsem chtěl víc, a tak další dialogový díl, který nic neposunuje je velké zklamání. Záleží tedy na režisérovi, jak se k tomu postaví. Bohužel je opravdu na dílech Rodu draka vidět, že je dělají různí režiséři. Buďto jsou dialogové epizody kvalitní a je to zábava na ně koukat. Nebo je vidět menší zkušenost režiséra, a tak se herecké koncerty nekonají.Hodnocení: 50 % ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama