Reklama

Reklama

Zatímco Zelení zvažují, jak zaplnit prázdné místo v Aegonově radě, Daemon se snaží přesvědčit Brackeny, aby poklekli. (Max)

Recenze (44)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť výnimočne prepracované vyhnutie sa akcii vo fantasy seriáli so stredovekým svetom zmietaným vojnou a vysokým rozpočtom. Daemon sa snaží neriešiť konflikty dračou cestou, dopláca ale na priveľkú dôveru. Halucinácie mu pokračujú. Aemond je naturálne povolaný slúžiť vlasti, ale jeho brat ešte nevydýchol. Cole ani Alicent s tým nie sú spokojní. Jacaerys dostáva dobrý nápad, ale môže byť nakoniec kontraproduktívny ku tomu Daemovmu. Rhaeneyra si vyberá klebetný spôsob vedenia vojny. Snáď budú nabudúce aj kvalitnejšie dramatické scény. Prvá séria ich mala požehnane aj v epizódach bez akcie. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí skvělé epizodě přichází očekávané vystřízlivění. Postavy mezi sebou musí pořešit předchozí události a opět nemůžu říct, že je to nuda a že se tam nic neděje. Rozhovory mezi postavami jsou stále super a neustále během sledování jsem do tohohle seriálu maximálně ponořen. Stali se zde zajímavé věci a v následujících dílech bude co sledovat (o tom nikdo nemůže pochybovat). Scény mezi Rhaenyrou a jejím synem Jacaerysem jsou výborně napsaný a jejich poslední scéna v této epizodě mě dobře nalákala na budoucí události. Deamonova linka bohužel zaostává a tvůrci tuhle postavu posouvají na vedlejší kolej oproti první sérii a je to škoda. No nic, teď zase čekat na další pondělí. :) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příprava na válku není jen: Hej, jdeme do toho! Dohody, intriky, nabídky, výhružky. Někdo by jistě rád, aby každý díl vypadal jako čtvrtý, ale kdo četl Píseň ledu a ohně, ví, že Martin nenapsal nonstop akci. A jeden z mých nejoblíbenějších, Hostina pro vrány, jsou intriky od začátku až do konce. Proto kvituji, že tvůrci rozehrávají pomalu a jistě hru o trůn. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There is more than one way to fight a war..." Linia s Myssariou ma svoju atraktivitu. Daemonove krute a chaoticke vycinanie na Harrenh-ove v porovnani s inymi strategmi kriva a irituje. Epizode kraluje vsak jeden moment a sice vnutorne prezivanie a vystrasene dychanie v hlave Alicent, ked muzi pri stole rozoberaju vojnu. "Sialeny napad" v zavere s lavobockami, bastardami a vzdialenymi potomkami to opat trosku vytiahol. 70% ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem ve větší posun kupředu. Máme tu sice nového krále Aemonda, ale jeho rozkrývání bratrovraždy je pomalé a přitom by se nabízelo tolik zajímavých dialogů (s matkou, s Colem apod. - alespoň pro začátek). Na druhé straně Rhaenyra přešlapuje na místě a její dějová linka by potřebovala nakopnout. Daemon stále blouzní v Harrenově a i tam to pořádně skřípe, snad zvrat s rody na B posune děj vpřed. Asi se suverénně jedná o nejslabší epizodu seriálu. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama