Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daemonova dejová línia začína byť otravná. Nie tak, ako keď Weiss a Benioff nevedeli čo s Aryou (tak ju na niekoľko sérií poslali robiť nezmyselné veci, na nezmyselné miesto, s nezmyselnými postavami, pričom jej storka po celý ten čas nedávala sebemenší zmysel), len otravná. Všetky ostatné (nedivácke) pasáže sa ale proste musia stať, a keď tu diváctvo vyplakáva, že to nie je  na efekt, nelogická, prvoplánová torture-porn šaškáreň ako takmer celá druhá polovica Hry o tróny, možno by si bolo dobré prečítať predlohu. Za mňa doteraz najlepšia epizóda, hlavne čo sa týka možnosti vcítenia sa do Rhaenery a Alicent a ich dilem. Všetko postupne dospieva tam, kam má. Politika, aj emócie. Skvele napísané a teší ma priestor pre moju obľúbenú postavu z knihy (White Worm). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v dalším díle přináší Rod Draka přesně to, co od něj očekávám. Intriky, nepokoje a draky! Jasně, chybí sex a mordy, ale tak třeba v další části. To popíchnutí prostého lidu bylo velmi chytré, páč lid, když se nasere, nejde zastavit. Co jen nechápu, stejně jako v minulosti, že tu pořád někdo fňuká, jak je nespokojen, ale přitom sjíždí další díly jen to sviští. Mě, když něco nebaví, tak se přestanu prostě dívat. Takhle jsem asi naposledy zaříznul po čtvrtém dílu (a i to už bylo pozdě) Půlnoční mši... nač ztrácet čas s něčím, čemu pak dávám hvězdu dvě, a pak tu psát zoufalé komenty... ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutné, že i tohle bylo lepší než předchozí díl. O slabou hvězdičku zvedám hlavně díky drakům, kteří jsou v každém díle opravdu vydaření. Jinak se nedaří téměř nic. Můžu vlastně jako kolovrátek opisovat své předchozí komentáře. Protože Daemon STÁLE halucinuje a z jakéhosi neznámého důvodu se spřáhl s vševědoucí ježibabou, Rhaenerys má stále stažený půlky (i když její dar byl mimořádně chytrý tah), Aemond a Aegon se vůbec nevyvedli a nebojí se svoji neschopnost dát najevo. Opět se neplýtvá pouhými náznaky jakéhokoliv posunu v ději či akce. Slabé 3*… ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak jak to s těmi Draky je? Chvíli se chová jako zvíře, chvíli jako velice inteligentní tvor. Teď si ještě ke všemu budou vybírat jezdce, tady si někdo spletl franšízu tohle není svět Eragona, i když tam to propojení mezi drakem a jezdcem dávalo větší smysl. Rozpoutat chaos v hlavním městě chytrý nápad. ()

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší díl. Nejzbytečnější a nejhloupější postava, u které jsem doufal, že zkape už pár dílů dozádu bude mít lesbo-románek s Rhaenyrou. Samoúčelná homoscéna. Scéna s osedláním draka stála fakt za hovno, nebyla vůbec napínavá a nejradši bych ji přetočil. Dobrá byla scénka Larys-Aemond, kdy si uz myslel, ze je hand, ale mel pro nej jen dojit. Ale to je dost málo na díl co má hodinu a 15 minut. A doufám že už pokapou dementní černí Velaryoni. Osedlání random negr*m draka bylo nudný, předvídatelný a o ničem. Daemonova linie je pořád slabá a otravná, ale tenhle díl tak 1000x lepší něz co se dělo na Dragonstonu nebo v africké Driftmarce. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama