Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rhaenyra se snaží získat výhodu neobvyklými prostředky a Daemon naléhá na mladého lorda, aby povýšil jeho muže. (Max)

Recenze (50)

terezanec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky bohu za ty dary. Po minulý epizodě, která byla dost hrozná, jsme se konečně dočkali epizody narvaný pořádným dějem, SMYSLUPLNEJMA konverzacema a drakama, který to u mě vyšponovali na 5*. Hlavně se konečně začínaj vysvětlovat některý side ploty a začíná to všechno dávat trochu větší smysl. Bavila jsem se celou dobu, což se mi u týhle řady stalo poprvý. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Poprvé za tuhle řadu čirý nadšení, emoce a ve finále trochu i brada na zemi. Pořád to teda nebylo tak báječně vygradovaný jako ty nejlepší epizody Hry o trůny ani první série Rodu draka, je vidět, že Sapochnik prostě chybí, a taky zase vystrčila růžky jistá zkratkovitost, ale hej, když tvůrci nechají draky řádit, je z toho prostě podívaná jako žádná jiná. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě už jsme se všichni smířili s faktem, že je třeba se v rámci tohoto seriálu umět spokojit s málem. V takovém rozpoložení lze tento díl řadit spíše k těm povedenějším. Asi se shodneme na tom, že se v jednotlivých dílech takřka nic neděje a dobré díly se liší od těch špatných snad jen množstvím času, který je věnovaný drakům, kteří vypadají fantasticky. Finále je za dveřmi a zatím stále tápeme, kdo vlastně bude bojovat na čí straně, protože nezbylo na toto pletichaření zase tolik času, neboť sledujeme převážně halucinace Démona, dříve nejlepší postavy, jejíž dějová linka je jako sledovat schnout hovno na zdi. [75 %] ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nějaké době epizoda na plný počet. Asi by nedávalo smysl, kdyby draka získal úplně někdo nový. Museli to být ti, které jsme nenápadně sledovali celou druhou řadu. A já jsem za to rád, poslední patnáctiminutovka vlastně zachránila celý díl - skvěle natočené a hrála i slušná hudba. Ještě oceňuji malinkého prcka, který si rozhodně nenechá srát na hlavu, a Daemonovi to pořádně ukázal. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po neprávem zatraceném předešlém filler dílu do modrých čísel jsem se v prvních 20 minutách téhle epky obával obdobného ražení, ona si ale právem zasluhuje konečně zase tak nabubřelé přijetí, protože závěrečných cca čtvrt hodinky je vizuální skvost, v němž je vidět, proč se série musela pokrátit o dvě epky, aby bylo dost financí na to, co je na tomhle seriálu nejdůležitější - draci! ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama