Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon a Mořský had bojují s krmičem krabů. Říše slaví Aegonovy druhé jmeniny. Rhaenyra čelí vyhlídce na sňatek. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže nejen intriky, kterým někdo říká žvanění, proč ne, ale tak to prostě ve světě GOT chodí, dojde i na akci. Hned v úvodu je smažení nepřátel dračím ohněm v přímém přenosu, nu a pak bitva. Hlavy lítají, krev stříká, zkrátka jak to má být. Daemon utíká statečně v dešti šípů, ale ruku na srdce, kdopak by ho z kritiků trefil šípem na takovou vzdálenost? Jo, luk není odstřelovací puška... A samozřejmě utrpěl jen povrchová zranění, tudíž OK. Pěkná je pasáž v královském lese. A digitální jeleni? Nu, je to TV seriál, na což leckdo snadno zapomene. Koneckonců ani v současném dražším Pánu prstenů nejsou všechny efekty dokonalé, ba některé jsou, a bohužel převládají, mizernější než tady. Já spíš nechápu, proč se na to dívá někdo, kdo je od prvního dílu nespokojený. A pokud ten někdo napíše, že sem bude sypat u dalších dílů odpady, tak je to ubožák. Tím jsem si ulevil a těším se na další příběh. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět shrnu první tři díly. Neměl jsem žádná očekávání, naopak, čekal jsem hrůzu ale narozdíl od Prstenů moci tady jsem potěšen. Je tam všechno, co tam má být... politikaření, pletichy, skvělé dialogy, solidní výkony a slušná hudba. Princezna Rhaenyra skvěle obsazená a i ten Matt Smith se dá zvládnout, obzvlášť v tomhle díle...po Doctorovi jede v samých zaporacich. (Terminator genesis, Morbius). Zatím bomba. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta "bitva" na konci byla zase tak strašlivě špatná, ach jo... čistě na efekt, aby bylo jen vidět, že princ je neprůstřelný hero. Navíc jako ten mladej dredovatej týpek, řek asi dvě věty, ale za mě nejhorší herec, co sem snad kdy viděl, i na komparzistu to bylo špatný :oD Divný digitální jeleny už ani nebudu zmiňovat. Všichni kdo jsou z tohohle nadšení, tak jim to přeju, ale prostě to tam není a obávám se že ani nikdy nebude. Je to celé trochu jak laciná parodie na GoT, především hereckým obsazením a scénářem. Sečtělosti a chytrosti intrik, scénáře a dialogů obecně prvních několika řad GoT, tohle zatím nesahá ani po kotníky. ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Princezna chce být královnou, ale místo účasti na královské radě se toho snaží dosáhnout kyselým ksichtem a pruděním. Závěrečná bitva je komedie bez špetky strategie. Jestli takhle Krmič krabů vedl bitvy pořád, tak nechápu, proč ta válka trvala tak dlouho. Vůbec tahle postava byla představena jako velkej killer a pak tohle má být celej jeho příběh? WTF. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé budování světa a nahlížíme postavám do hlavy, abychom zjistili jejich pohnutky a myšlenky. Přesto je cítit, že po třetím díle je nutné určité osvěžení hned v dalších epizodách. Nesmírně mě to baví a je to celé skvělé. Je ale nutné, aby příště dorazila nějaká nová postava nebo se děj zase hnul o kousek dál. Zatím je to jedno velké napínání, které dle mého názoru není schopno dlouhodobě udržet naší pozornost. Jde o to, kdo usedne za král. Hráče tu máme jasné, ale příště musí přijít nějaký velký zvrat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Fanouškům Hry o trůny (od r. 2011) může Lord Jason (Jefferson Hall) spolu se svým dvojčetem Tylandem (Jefferson Hall) připadat povědomě. Je to dáno tím, že herec Jefferson Hall se objevil jako Ser Hugh z Vale ve dvou epizodách 1. série Hry o trůny. (Veskoslav)

Reklama

Reklama