Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon a Mořský had bojují s krmičem krabů. Říše slaví Aegonovy druhé jmeniny. Rhaenyra čelí vyhlídce na sňatek. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (92)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé budování světa a nahlížíme postavám do hlavy, abychom zjistili jejich pohnutky a myšlenky. Přesto je cítit, že po třetím díle je nutné určité osvěžení hned v dalších epizodách. Nesmírně mě to baví a je to celé skvělé. Je ale nutné, aby příště dorazila nějaká nová postava nebo se děj zase hnul o kousek dál. Zatím je to jedno velké napínání, které dle mého názoru není schopno dlouhodobě udržet naší pozornost. Jde o to, kdo usedne za král. Hráče tu máme jasné, ale příště musí přijít nějaký velký zvrat. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší epizoda než předchozí. Jak správně všichni mí oblíbenci poznamenali... princ Daemon alias bleskošíp opravdu pobavil, když se vrhal proti celé armádě a světe div se, přežil. Nevěřila bych, že se o ničem dá bavit tak dlouho. Velká spousta keců nás neposunula ani o kousek vpřed v ději. Král je větší idiot, než jsem si na začátku myslela. Ostatní postavy jsou jako  10x okopírovaná kopie z GOT. Velké mrzení... Celý díl hraje na notu nechtěné svatby a co s tím. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidi si stěžují, že se tu jen kecá, ale jak si asi myslíte, že probíhala skutečná historie? Že se na dvorech jen činilo a ne jen ústně plánovalo? Proberte se lidi. Tohle je sice fiktivní svět, ale opřený o dějinné reálie. Jo a Matt Smith a první a zároveň i poslední scéna dílu? S chutí ignoruju chybičky a skláním poklonu. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten časový skok mi do epizody neseděl. Tolik příležitostí na pletichaření a vnitřní souboje se šmahem ruky ztratilo. Zbytek mě neoslovil. Viserys byl v této části nejsilnějším článkem. Nejedná se o hloupého vládce, chápe všechny svízele i tomu pletichaření nějakým způsobem rozumí. Je však nerozhodný, navíc v pozici, kde je třeba uštědřit tvrdý a razantní krok. Je to škoda, zejména pro něj. Vyústění s Crabfeederem mě zklamalo. Dalo se z toho vytěžit daleko víc. Celkově šlo o průměrnější epizodu. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv vypadal začátek docela slibně, tak se to poměrně rychle začalo brodit ve sračkách. Nad horším cgi jsem doposud přizavírala obě oči a více jsem se soustředila na děj, ale ten lacinej divočák s jelenem vás prostě praští do ksichtu. Vůbec to nedávalo smysl, působilo to trapně a absolutně nechápu, kde to vyhrabali. Dříve relativně sympatické postavy jsou nyní fakt k nevydržení otravné. Děj se zbytečně motá v kruhu a moc se to nikam neposouvá. Je mi jasné, že ten seriál bude ze začátku hodně o kecání a rádoby politikaření, ale tohle byl hroznej ResidentSleeper. A to ani nemluvím o špatně provedených time skipech a o dírách v příběhu. Doufala jsem, že ten díl alespoň trochu zachrání závěrečný boj na Kamenoschodech, ale to byl opravdu jeden velký bizár. Dělat z Daemona ubožáka, který jednou rukou mává bílou vlajkou a druhou zákeřně napadá nepřátelé mi přijde jako píčovina, kterou nemá zapotřebí, ale budiž. To už přece jednou udělali na turnaji v prvním díle. Ale že si tam pak sám na vlastní pěst běží přes celé bojiště, klátí všechny nepřátele před sebou bez škrábnutí a zázrakem se vyhne všem šípům, jak kdyby si od Geralta vypůjčil Quen...jako co to bylo? Dobře, aby se neřeklo…dostane dva zásahy, ale zranění po příchodu posil záhy zmizí, a tak si to štráduje do jeskyně, aby mohl dorazit obávaného Craghase Drahara. A co z toho souboje vidíme? Hovno… radši tam nahodit záběr, kde už Crabfeeder leží vejpůl žejo… Vizuálně to může vypadat sebelíp, ale tohle mi přišlo celé špatné a uchcávat z toho jen kvůli drakům úplně nehodlám… ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě byli představeni tři draci: Syrax – zlatožlutá dračice, na které jezdila Rhaenyra (Milly Alcock), Caraxes – červený drak, na kterém jezdil Daemon (Matt Smith) a Seasmoke – stříbrno-šedý drak, na kterém jezdil Laenor Velaryon (John Macmillan). (mikki089)

Reklama

Reklama