Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (83)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdíl mezi Hry o trůny a nablblou telenovelou, byl v kvalitě dialogů a propracovaným příběhem, kde byly intriky kořením, nikdy ne ústředním motivem. Tady zatím sledujeme jen pletichaření. Nic mystického, žádná zajímavá hrozba...nic. Kromě občas prolétnuvšího draka, jsou atributy žánru fantasy využity jen minimálně. Vymyšlená kronika, jakožto návrat ke ždímání osvědčené značky. V tomto duchu dám max. tuto řadu a to jen ze zvědavosti. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytám se stébel a milosrdně uděluji 4 slabé hvězdy. Líbila se mi svatba. Taková ze života. Rhaenyra chytře využívá nejednoho muže a královna je mi čím dál víc nesympatická. Stejně tak i Viserys. Vůbec jsem nepochopila přiznání nadrženého samečka a politovala teplého černouška s bílými vlasy. Pletichaření se trošku rozjelo, ale stále se jedná o velkou slabotu. Syrovost z prvního dílu se kamsi vytratila. ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si semnou v téhle epizodě pěkně pohráli. Vím sice jak Viserys skončí, ale i tak jsem si asi čtyřikrát během epizody byl jistý, že už sleduju jak král umírá. For real, vypadá to že přestal dýchat a umřel jen aby tam byl prostřih na další scénu kde je zase čilej lol. Poslední záběr s krysou je zatím nejlepší záběr v celé sérii. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charakteristika některých postav potvrzena, u jiných pak odhalena jejich skutečná povaha a záměry. Daemon je i nadále hajzl sledující své potřeby a má jasný cíl. Laškování s princeznou napovědělo dostatečně. Královna je i nadále čubka, které už nestačí, že pletichařila za zády krále. jistě bude chtít více. Z ochránce Cristona se stala žárlivá uražená svině....zatím tedy asi povahově nejhorší postava. Vizualizace o stupeň povýšila, za pochvalu však stojí především ta všudypřítomná temnota, posílená ještě deštěm, evokující chmurný dávnověk. Atmosféra na hostině by se dala krájet - tolik přetvářky, zloby, závisti a podlosti na jednom místě se jen tak nevidí... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rhaenyra metaforicky buducemu manzelovi: "..and after, each of us dine, as we see fit". :) heh,.mrska. O to viac ma vsak potesila reakcia "rytiera na bielom koni", Criston-a: "so, you want me to be your whore?!" Pecka! Chlap ma svoju hrdost. :) A nakoniec napatie, ktore by sa dalo krajat pri hostine, co sposobila ohrdnuta kamaratka....fuu :) A velavravne pohlady pocas uvodneho tanca jasne naznacili, odkial sa moze vyhrnut buduci "shit-storm". Stryko? Milenec? 1, ci 2hy? Kralovna? Vyborna cast, i ked postradala "tradicnu" akciu. Az teda na tu v zavere. Ponaucenie? Neplet sa do cesty milujucemu Dornanovi. :) Kamera v poslednych piatich sekundach a pribehnuvsi potkan.....dokonale. 90% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)
  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)

Reklama

Reklama