Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (82)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tahle epizoda je Tak dobrá. Výborné dialogy, herecké výkony, všechny pohledy postav jsou výborné a samotné vyvrcholení svatby klasické GOT. Emily Carey dostala ve své poslední epizodě větší prostor a na svůj věk odvedla úžasný výkon. Budou mi Emily s Milly chybět. Next two episode director Miguel Sapochnik. I'm so fucking excited! ()

Nellaron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predošlé diely som nešetril kritikou. Tento diel poriadne vyceril zuby. Zo začiatku som sa trochu zľakol, že príde aj na homosexuálnu kopuláciu, ale ešte stále sú tu nejaké limity. Druhá polovica priniesla presne to, kvôli čomu som mal rád GOT. Zvláštne gradujúce napätie, lebo viete, že sa niečo udeje, dusno v miestnosti, drsné scény a krv. Záverečná krysa tomu dodala geniálnu bodku. ()

Reklama

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zabitie manželky bolo smiešne natočené, čo vyplašil koňa či čo, wtf ! ..................... What tttttthe fucking fuck, práve som tesne po dosledovaní tej "udalosti" na svatbe. Aj v tomto seriáli niekomu nečakane ultra preplo (ako Daenerys), lol. ................ Znižujem na "odpad" pretože ten chuj ostal nepotrestaný. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Deamon sa so svojou zákonitou manželkou vysporiadava po svojom.  Kráľ dohodol svadbu s Morským hadom a jeho teplým synom. TO extrémne vyhovuje Rhaenyre, ktorá neplánuje naplniť svoje manželské sľuby. Pred svadobná hostina ale všetko skomplikuje. Prevedenie: O dosť lepšie ako predchádzajúca časť. Dosť veľa vecí sa deje a dosť sa tým posúva aj príbeh. Ak sa tliacha tak to má nijaký význam a nejde to iba tak do vetra. Krvavá svadba za mňa, super nápad. 75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charakteristika některých postav potvrzena, u jiných pak odhalena jejich skutečná povaha a záměry. Daemon je i nadále hajzl sledující své potřeby a má jasný cíl. Laškování s princeznou napovědělo dostatečně. Královna je i nadále čubka, které už nestačí, že pletichařila za zády krále. jistě bude chtít více. Z ochránce Cristona se stala žárlivá uražená svině....zatím tedy asi povahově nejhorší postava. Vizualizace o stupeň povýšila, za pochvalu však stojí především ta všudypřítomná temnota, posílená ještě deštěm, evokující chmurný dávnověk. Atmosféra na hostině by se dala krájet - tolik přetvářky, zloby, závisti a podlosti na jednom místě se jen tak nevidí... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)
  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)

Reklama

Reklama