Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (82)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tahle epizoda je Tak dobrá. Výborné dialogy, herecké výkony, všechny pohledy postav jsou výborné a samotné vyvrcholení svatby klasické GOT. Emily Carey dostala ve své poslední epizodě větší prostor a na svůj věk odvedla úžasný výkon. Budou mi Emily s Milly chybět. Next two episode director Miguel Sapochnik. I'm so fucking excited! ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudný kráľ ide do p*če, Daemon je stále najväčší hajzel (a môj najväčší favorit, nech robí čokoľvek) a z kráľovnej sa určite nestane Rhaenyryn spojenec. Sklamala ma len jedna vec, že sa tá urážlivá a uštipačná kurv*čka Criston nakoniec neprebodol. Inak ale super a oproti Prsteňom moci je to záživné, svieže, prepracovaná a postavy bavia dostatočne. Už mi tam chýba zrejme naozaj len väčší počet Starkovcov. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Úvod epizody trošku pozvolnější a na události skoupí, ale závěr vše značně vykompenzoval. Tvůrci seriálu znovu ukázali, že pokud jim jde něco fakt dobře a jsou v tom nepřekonatelní, tak se rozhodně jedná o svatby. Závěrečných 20 minut bylo zcela kule rvoucích a dávalo zavzpomínat na nejlepší časy Martinova univerza. Pletichaření v plném proudu. Nechybí násilí. Motivace jednotlivých postav definitivně potvrzeny a závěr dává navíc slibovat, že právě konečně odstartoval brutální boj o moc. Nezbývá, než se těšit na následující epizody. [84 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj páté epizody nepřišel s ničím převratným, přesto jsem měl pocit, že patřil k tomu lepšímu, s čím zatím tvůrci v první sezóně přišli. Konečně jsem měl dojem, že se v zákulisí sňatkové politiky začalo alespoň minimálně intrikovat, navíc jsem k mému vlastnímu překvapení dostal dávku mého oblíbeného humoru (nebo spíš podnět k mému oblíbenému humoru), kterou jsem rozhodně nečekal. Budoucí manžel si to od sudiček pěkně vyžral; černý, stříbrovlasý, gay a ještě ho najdeš všude tam, kde je krásně měkoučko- to se zase jednou Sedm vyřádilo:-) Očekávám, že ten homofobní výbuch vyvolá v Náplavomarce nějaký ten Pride Parade. Ty české místopisné názvy jsou mimochodem dost děsné. / Poučení: Co by to bylo za oslavu bez rvačky? ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Deamon sa so svojou zákonitou manželkou vysporiadava po svojom.  Kráľ dohodol svadbu s Morským hadom a jeho teplým synom. TO extrémne vyhovuje Rhaenyre, ktorá neplánuje naplniť svoje manželské sľuby. Pred svadobná hostina ale všetko skomplikuje. Prevedenie: O dosť lepšie ako predchádzajúca časť. Dosť veľa vecí sa deje a dosť sa tým posúva aj príbeh. Ak sa tliacha tak to má nijaký význam a nejde to iba tak do vetra. Krvavá svadba za mňa, super nápad. 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama