Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (85)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Telenovela s hezkou výpravou a hezkými kostýmy. Nic víc. Místo toho, aby se řešila politika, boj o moc a intriky, všichni se zabývají akorát tím, kdo s kým spí, a kdo s kým v budoucnu plánuje spát. Svorně jsme nadávali na Weisse a Benioffa, když postupně kazili Hru o trůny, ale Weiss a Benioff byli po většinu času, oproti nevýraznému Ryanu J. Condalovi, mistry dialogu a komplikovaného děje. Rod draka je pouze jednoduchoučká vztahovka, která jenom těží ze slávy svého daleko kvalitnějšího předchůdce. PS: Z jakého důvodu se Rhaenyra a Laenor vzali narychlo v nějaké jídelně? Jenom proto, že se na hostině porvali nějací dva no name rytíři, naprosto nevýznamní pro říši? Nedává to smysl. 2,5*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Úvod epizody trošku pozvolnější a na události skoupí, ale závěr vše značně vykompenzoval. Tvůrci seriálu znovu ukázali, že pokud jim jde něco fakt dobře a jsou v tom nepřekonatelní, tak se rozhodně jedná o svatby. Závěrečných 20 minut bylo zcela kule rvoucích a dávalo zavzpomínat na nejlepší časy Martinova univerza. Pletichaření v plném proudu. Nechybí násilí. Motivace jednotlivých postav definitivně potvrzeny a závěr dává navíc slibovat, že právě konečně odstartoval brutální boj o moc. Nezbývá, než se těšit na následující epizody. [84 %] ()

Reklama

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si semnou v téhle epizodě pěkně pohráli. Vím sice jak Viserys skončí, ale i tak jsem si asi čtyřikrát během epizody byl jistý, že už sleduju jak král umírá. For real, vypadá to že přestal dýchat a umřel jen aby tam byl prostřih na další scénu kde je zase čilej lol. Poslední záběr s krysou je zatím nejlepší záběr v celé sérii. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu naprosto po všech směrech dokonalé. Je až úžasné kolik věcí se za jednu epizodu stane a přitom není nic uspěchané a vše je přirozené. Criston se nám pěkně zamiloval a už nemá vřelý úsudek. Jsem zvědavý, kam povedou kroky ostatních po tomto činu. Je to dobře rozehrané a člověk tam vidí tu rozervanost uvnitř rodu a jejich pozvolný pád. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tahle epizoda je Tak dobrá. Výborné dialogy, herecké výkony, všechny pohledy postav jsou výborné a samotné vyvrcholení svatby klasické GOT. Emily Carey dostala ve své poslední epizodě větší prostor a na svůj věk odvedla úžasný výkon. Budou mi Emily s Milly chybět. Next two episode director Miguel Sapochnik. I'm so fucking excited! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama