Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (93)

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rod Draka sa mi po zhliadnutí polovice série začína javiť ako temná telenovela, okorenená drakmi. Samozrejme to teraz nemyslím sarkasticky, alebo ako čistú kritiku. Lež ako najsilnejší filmový dojem, ktorý na mňa po šiestich epizódach doľahol. Seriál si drží kvalitný a vysoký vizuálny štandard, nanešťastie pokračuje v podstate od začiatku v pretrvávajúcej vzťahovej dráme. Netvrdím, že Hra o Tróny nemala jalové diely, tu mi už ale citeľne začína chýbať nejaké to dobrodružstvo a akcia bez výtlaku na hádky medzi postavami. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Z tohoto dílu jsem neuvěřitelně zklamaný. Bral bych posun o deset let, ale za přeobsazení hlavních postav a zrození úplně nových nesmyslných bych jim uřízl jazyk, aby už dále nemohli vyprávět tuhle sračku. Přes to hodnotím "minimálně první polovinu" seriálu více než kvalitní. Škoda takového přehmatu. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tady ohlašovaný skok v čase. A je to škoda. Tvůrci se zbytečně ochuzují o budování napětí, vztahů a celkově celé atmosféry v King's Landing. Dostali jsme další silnou scénu s porodem. Ty jsou zatím vrcholem seriálu. Zbytek už je pouhé zobrazení toho, kdo je nyní v záři reflektoru. Chce to další části v plnému představení nadcházejícího děje. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

😆 To je psycho! Fanoušci musí být fakt skalní srdcaři, kterým se dá hodit na hlavu jakékoli lejno s nápisem drak a oni nadšeně zatleskají. Ale gratuluji, obsadit do role princezny ještě obludnější hrůzu, jsem pokládala za nemožné. Co z toho vyleze dál, krom dřístů a obsesí v porodech, do toho čas vložím. Je to totiž prča! ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zabili. Člověk získal nějaký vztah k postavám, ale 10ti letý časový skok mnoho změní. Vůbec mi to nesedlo, dějové nitky zpřetrhány a navázat se je za mne nepodařilo. A primárně se řeší politika, bastardi a vlivy lidí/rodů. A dračí polítačky s nějakým tím grilováním to nezachrání. Jak velká škoda... 45% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama