Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (96)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zabili. Člověk získal nějaký vztah k postavám, ale 10ti letý časový skok mnoho změní. Vůbec mi to nesedlo, dějové nitky zpřetrhány a navázat se je za mne nepodařilo. A primárně se řeší politika, bastardi a vlivy lidí/rodů. A dračí polítačky s nějakým tím grilováním to nezachrání. Jak velká škoda... 45% ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenávidím časové skoky v seriálech. Tady mě to fakt bolelo. Nakousne se něco tak povedeným zakončením předchozího dílu a pak to prostě tak nějak vyšumí do ztracena. O co všechno musel divák přijít? Nesmysl… Co dalšího mi na tom vadí, je sice ano logické přeobsazení některých postav, které ale vypadají jako kdyby zestárly ne o deset ale rovnou o dvacet let a jiné zase jako kdyby neuplynula ani minuta. Jelikož byl tento díl jednak nesmyslně dlouhý a také za mě neskutečně nudný utkvělo mi opět jen pár momentů. Neda Starka na vás a na ty, co si opravdu myslí že ty dva by dokázali zplodit tři hnědovlasé kluky. Líbil se mi ten výcvik mladých princů a draci jasně. Ale zbytek? Na můj vkus na jeden díl seriálu moc keců, moc dětí a moc porodů naráz. Sem tam nějaký drak to moc nezachraňuje a Daemon momentálně také ne. Tahle část seriálu se moc nepodobá těm ostatním a já opravdu doufám, že té nudné výplně už bylo dost, protože další podobný díl už bych fakt nezvládla. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že zpětně bude přeobsazení několika hlavních rolí (Rhaenyra, Alicent, Laenor, Laena) bráno v kontextu časového skoku mezi pátým a šestým dílem (deset let) smířlivě, ale teď působilo extrémně rušivě, navíc jak Rhaenyra, tak Alicent nepůsobí patřičně starší ve smyslu už ne dívka ale žena a děj nebyl nic moc, což ovšem scénář zdatně sanuje šokujícím závěrem. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na změnu hereček si musí člověk chvíli zvyknout, ale nakonec jsem to dokázal vstřebat po jedné epizodě. Sice královně a princezně to malinko ubírá na charismatu a roztomilosti, ale stále se to dá. Chválím nicméně děj, časový skok je opodstatněný a nyní nám seriál nabízí daleko více postav a možná i zajímavější zápletku. Znovu tleskám za výbornou hodinovou epizodu, při které jsme opět během chvilky poznali nové postavy a lehce si k nim vytvořili vztah. ()

aik

všechny recenze uživatele

Řekněme, že tohle už je jen taková poslední kapka úpadku GoT. Snad s mírnou vyjímkou předchozí epizody, mi celý seriál zatím přijde, že se tvůrci jen plácají na místě a vlastně nevědí kudy kam. Casting hlavních postav o ničem. Většina představitelů těžce postrádá charisma a když už ho někdo má, tak je jeho role minimální. Práce s postavami obecně bídná. Motivace chování často nelogická. Kontinuita vyprávění nikde (takřka bych se vsadil, že to psali až během natáčení). Atmosféra generická až umělá. Šokující scény většinou jen pro efekt a spíše samoúčelné. ... Rod draka se zatím jen veze na popularitě GoT a bohužel si absolutně nezaslouží srovnání. Dám tomu šanci do konce série, ale za mě zatím průser. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama