Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (96)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zabili. Člověk získal nějaký vztah k postavám, ale 10ti letý časový skok mnoho změní. Vůbec mi to nesedlo, dějové nitky zpřetrhány a navázat se je za mne nepodařilo. A primárně se řeší politika, bastardi a vlivy lidí/rodů. A dračí polítačky s nějakým tím grilováním to nezachrání. Jak velká škoda... 45% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizóda, ale ani zdaleka nie dokonalá. Oproti predošlým dvom častiam bola v mnohých smeroch scenáristicky predvídateľná a zbytočne doslovná. Čo sa týka detí Rhaenyry, stačilo raz či dvakrát poukázať na to, že ich splodila s iným mužom. Tvorcovia to však zdôrazňovali toľkokrát a toľkými rôznymi spôsobmi, že už to bolo miestami otravné. Okrem toho ma príliš nenadchol ani záver, pri ktorom na dôležitom zvrate participovali neznámi aktéri a strážená pevnosť vzbĺkla lusknutím prsta. Celkom by ma zaujímalo, ako sa tam dostali a prečo po prepustení z väzenia jednoducho neutiekli kade ľahšie. Nuž, scenáristická barlička všetko vyriešila. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na změnu hereček si musí člověk chvíli zvyknout, ale nakonec jsem to dokázal vstřebat po jedné epizodě. Sice královně a princezně to malinko ubírá na charismatu a roztomilosti, ale stále se to dá. Chválím nicméně děj, časový skok je opodstatněný a nyní nám seriál nabízí daleko více postav a možná i zajímavější zápletku. Znovu tleskám za výbornou hodinovou epizodu, při které jsme opět během chvilky poznali nové postavy a lehce si k nim vytvořili vztah. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slabý díl, který nikterak nenavazoval na předchozí díl. Rhaenyru hraje velmi nesympatická herečka a jen se prohlubují neshody mezi královnou, princeznou a jejich rozmazlenými dětmi. Princezna má smůlu, že se děti potatily a řeší spoustu problémů s tím spojených. Jinak jsem si užila originální sebevraždu. V tomto díle se zřejmě jen buduje půda pro budoucí boj mezi dětmi. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nechápu, proč zrovna tato epizoda je tak podceňovaná. Larysův závěrečný Shakespearovský dialog se kterým se dá v mnohém souhlasit přestože to je sociopatický přístup, tak sám o sobé je za pět hvězd. Oceňuji nakonec volbu udělat z Velaryonů černochy, protože to dělá z Viseryse a Rhaenyry mnohem větší svině. Jinak obě herečky jsou naprosto fantstické a navázali na předchozí mladší dámy s nadhledem a grácijí. Daemon je dospělejší, usedlejší a vidět ho s kompletně změněným pochodem myšlenek to je něco naprosto fantastického stejně jako interakce s rodinou. Těším se na další epizody. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama