Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dej prvého filmu sa až prekvapivo ''elektrizujúco'' prenesie do tohto sequelu, v ktorom je sympatická hlavná hrdinka odhodlaná nájsť toho, kto jej pomocou únikovej hry zničil život. Dej sa dostane velmi rýchlo do zabehnutých kolají a poteší velmi sympatický casting, ktorý tento raz čelí už trochu horšie vyzerajúcim a hlavne CGI presýteným nástrahám. Sequel si stále drží slušné tempo, záhady okolo Minosu sú podmanivé a aj záver je s prehladom vybudovaný pre ďalšie pokračovanie. Či už sa bude Adam Robitel venovať jemu, alebo inému hororovému projektu, určite si zaslúži pozornosť. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn alternativa k Saw a podobným žárovým projektům, měla napětí, silné postavy, dobré hádanky i pasti. Dvojka se snaží být samozřejmě velkolepější, ale vůbec se to nedaří. O postavy už nemáte strach, netrápí vás věčná otázka kdo, proč, jak a kde. Všechno víte, už Vám zbývá jen ta akce a pasti, které jsou nic moc, sice se tvůrci snaží, ale všechno mi přišlo o hodně víc umělé s né úplně nejsilnějším CGI. Postavy jsou ale zase fajn a past v bance je slušná. Sranda je, jak kvůli rozpočtu dobře vynechat past v letadle. Finále díky castingu postrádá jakýkoliv prvek překvapení. Druhý díl vysvětlil část věcí a dal další možnost pro pokračování, které už by mi přišlo ale hodně zbytečné. O mnoho slabší než jednička, ale i tak na jeden nedělní večer docela slušné.55%. ()

Reklama

nany2121 

všechny recenze uživatele

Strašnáááááá nuda !!! Videl som to v kine. Dúfal som, že kino pridá na zážitku, ako to často krát býva.  Moje sklamanie bolo o to väčšie. Ten film nemal konca. Hanbil som sa, že som nato zavolal aj priateľku :D :D Z kina sme odchádzali so slovami: "To bola, ale blbosť!!! Mám pocit, že ľudstvo osprostieva. Bezduchý nudný dej, postavy nevýrazné, okatéé, strašná sprostosť. Nad tým filmom sa mi rozum pozastavoval :D Je mi ľúto, že dnešná mládež sa kŕmi takýmito bezduchými sračkami. Dnes sa normálne filmy už pomaly ani netočia :((( ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si zopákl podařenou jedničku, abych se správně naladil na pokračování a abych mohl srovnávat hezky začerstva. No a myslím, že tvůrci laťku záživnosti, nápaditosti a vizuální pohlednosti opět udrželi vysoko. Sice mi občas trochu vadilo to hysterické řvaní a všelijaké pobíhání a blikání, děj byl místy tak rychlý, že působil chaoticky a zápletka je ještě krkolomější než minule, ale přesto mě to hodně bavilo, mám pro podobná fantastická béčka zkrátka slabost. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Logika jde v Turnaji šampiónů tak trochu stranou a do popředí se dostává akčnost a hra o čas. Místnosti byly fajn (banka, pláž, deštivá ulice), nápady na hádanky zajímavé, ale ten konec... ten to naprosto zazdil. Vlastně mám pocit, že celou tu dobu byl příběh a hrdinové v pozadí a řešily se jen hádanky, a až na konci se to snaží naznačit nějaké - hodně komplikované - emoce. No jo, bude další díl, protože Escape game room prostě frčí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel od 10. listopadu 2019 do 27. ledna 2020 převážně v Kapském Městě v Jižní Africe a v Budapešti v Maďarsku. (Trilobajt)
  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)
  • Společnost Minos nese svůj název po krétském králi Minósovi z řeské mytologie. Ten nechal budovatele Daidalose postavit labyrint, do kterého byl zavřen Minotaurus, zrůdný potomek Minósovi manželky Pasifaé a posvátného bílého býka. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno