Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

NiWi 

všechny recenze uživatele

Pointa stejná jako v prvním díle, ovšem lehce okoukaná. Tím, že jde o výběr vítězů předchozích her zde chybí určitá nevědomost a naivita postav z prvního dílu, navíc zde není vyloženě nikdo komu by se dalo fandit. To základní však film zvládá opět dobře, místnosti jsou fajn a nápadité, místy za hranou reality ale to by zas nebyla taková zábava že. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je skoro stejně výživný jako první, ale obávám se, že se tato franšíza brzo stane novou obětí pro vydělávaní prachů a dopadne to podobně jako se sérií Saw. Těžko hledám nějaké rozdíly mezi jedničkou a dvojkou, bavilo mě to téměř identicky a většinu si dokonce i stále pamatuju. Ač scénář pomalu, ale jistě dostává viditelné přitažení za vlasy, je to taková nenáročná guilty pleasure popcornovka pro masy, která asi bude lidi pořád lákat do kin. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S únikovkami se v posledních letech v realitě roztrhl velký pytel, bylo tedy jen otázkou času, než se s nimi sejdeme formou filmu a předloni se tak konečně povedlo. Jelikož se jednalo o skutečně první záležitost svého druhu, já se bavil a na dvojku čekal už při první avizované premiéře loni v prosinci. Teď už konečně dorazila a byť se nemůže zařadit mezi kousky, u kterých bych děkoval vyšší moci, že jsem je viděl na velkém plátně, pár opravdu promyšlených momentů se zde najde. Jen je škoda, že se opět cílí zejména na sofistikovanost pastí a hororové prvky jako smrt pro tuhle sérii nemají vlastně vůbec žádný význam. [viděno v Cinema City Plaza Plzeň 26.7.2021] ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ debilního a urážejícího filmu, ve kterém všichni jen tupě vřískají páté přes deváté, a i přes to, že znají pythagorovu větu nazpaměť a ví, kolik je druhá mocnina z 85, tak jsou vlastně úplně tupí a iracionální. Oproti zábavné jedničce je tohle zbytečný festival vykřičených plic, za vlasy přitažených rébusů a nezajímavých postav. Finále ve stylu ultradebilního twistu jak ze série SAW to už pak jen dokonale pohřbívá šest stop pod močí nasáklou zem. [HBOmax] ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typický,moderný sequel. Kvalitovo slabší film od originálu, ktorý je v konečnom dôsledku takmer zbytočný. Príbeh sa klasicky kopíruje systémom ctrl c ctrl v z jednotky(máme v ňom pár známych hrdinov doplnených o nové postavy ktoré sú úplne zbytočné, bezduché a sú na plátne len aby mal kto umierať) ; tvorcovia sa držali hesla všetkého viac(viac hier, viac pascí, ktoré budú zložitejšie,náročnejšie a premyslenejšie) a na záver tam šupli nejaké to prepojenie a objasnenie 1 udalosti z jednotky aby sa nabudil dojem že celý príbeh je hlboko premyslený, začalo sa budovať univerzum a mohli do nekonečna vznikať ďalšie a ďalšie diely(minimálne trojka sa zdá podľa záveru ako povinnosť aj keď filmy s takouto témou môžu vznikať v podstate do nekonečna). Keď opomeniem fakt, že toľko tak prešpekulovaných a zložitých pascí a escape rooms by po sebe neprežil asi nikto, film nie je celkovo natočený zle a Adam Robitel si hercov i technickú stránku postrážil. Akurát, že toto všetko sme už raz videli. A o Minose sme sa toho tiež príliš nového nedozvedeli... 55% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)
  • Film se natáčel od 10. listopadu 2019 do 27. ledna 2020 převážně v Kapském Městě v Jižní Africe a v Budapešti v Maďarsku. (Trilobajt)
  • V jedné scéně je vidět, jak blesk uhodí do hodinek, které má Zoey (Taylor Russell) na ruce a poškodí je. V dalších záběrech jsou ale hodinky jasně nepoškozené. (Kudly4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno