Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yummy je orgie krve, násilí a zábavy, při které mladý pár cestuje do ošuntělé východoevropské nemocnice specializované na plastickou chirurgii. Mladá žena Alison (Maaike Neuville) chce zmenšit prsa. Její matka zase přijede kvůli dalšímu faceliftu. Alisonin přítel Michael (Bart Hollanders) se ve volné chvíli jde projít po opuštěném oddělení, kde narazí na mladou ženu s ústy zacpanými roubíkem a připoutanou k operačnímu stolu; dívka je výsledkem experimentálního omlazovacího ošetření. Osvobodí ji, ale neuvědomuje si, že právě způsobil vypuknutí viru, který změní lékaře, pacienty i jeho tchyni na krvelačné zombie. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (72)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pěkně krvavá Zombie vybíjená z Belgické nemocnice. Mladý pár cestuje do ošuntělé nemocnice zaměřující se na plastickou chirurgii. Hlavní hrdinka by si ráda zmenšila své nadměrně velké prsa, ovšem místo operace zde budou bojovat o život proti krve žíznivým Zombie. Trošku mi vadili herci, kteří hrají poměrně špatně a fakt, že mluví Anglicky to akorát celé zhoršuje, ale naštěstí je horor dostatečně akční, masky jsou povedené, gore je výživné a je ho spousta, dojde i na trochu nahoty, takže jako zábavná blbina Yummy funguje víc než dobře. Škoda, že humor mě poměrně minul a napínavé či atmosférické to vlastně taky není, ale vzhledem k tomu, že je to nejspíš můj první horor z Belgie, tak budu hodný. Příběh***, Akce****, Humor**, Násilí****, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí**. 7.5/10. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

S odretými ušami za tri. Gore celkom fajn, ale mohol byť trošku viac originálnejší, keď nerátam "vtáka-letáka". Vtipu to malo extra málo, takže za komédiu by som to nepovažoval, tak maximálne za trapédiu. Mohlo to byť o dosť lepšie. Tupé chovanie postáv a tupý koniec. Škoda premárnenej šance, mohla to byť dlhotrvajúca žánrovka. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zábavná, brutální zombárna z Belgie, kterou určitě doporučuji, ač tedy Horory na toto téma moc nemusím, tohle bylo fakt dobré. Sympatické obsazení, Gore scén tři prdele (Top scéna s pérem), pěkný herečky, nechybí kozy (nahoty ale mohlo být klidně více), finále luxusní. Za mě spokojenost a určitě se na to podívám někdy ještě jednou. (273. hodnocení, Full HD) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela dobře natočené. Klinika ve Východní Evropě, kde Vám ani neudělají testy a už rovnou jdete na operaci. Na operačním sále žádná hygiena, sestry tam popíjejí kávu, ale zřejmě Vám plastiku udělají levně 😆 Zombie masky dobré, ale chybělo mi tam napětí. A ten přítel věčný smolař, ten byl už na zabití. 50% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Aby ve filmu, z kliniky plastické chirurgie, byli k vidění jen jedny maximálně “dvojky”, no to se nedá odpustit. Odpustek si debutant na režisérské sesli naštěstí vysloužil, a to naprostým bojkotem k nějakému odklánění kamery od největších nechutností. O strachu nemůže být řeč, ale gore čvachtavé, mordy plné hravosti a i obsazení není tak bídné, jak by jste na film z Belgie čekali. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama