Reklama

Reklama

Keď Jake Barnes (Alain Moussi), oslavovaný vojnový hrdina a majster bojového umenia jiu-jitsu, podľahne nezdolnému stvoreniu Braxovi, budúcnosť ľudstva visí na vlásku. Zranený a trpiaci silnou amnéziou je Jake zajatý armádou, ktorá nemá potrebné vybavenie na boj proti nemilosrdnému votrelcovi z vesmíru. Jakea zachráni Wylie (Nicolas Cage) a starodávny rád bojovníkov jiu-jitsu, ktorí mu musia pomôcť rozpamätať sa a nabrať silu, aby spoločne dokázali Braxa poraziť v epickej bitke, ktorá určí ďalší osud ľudstva. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty krávo, čistokrevné filmařské dno. Že Nick je dávno mimo a točí naprosto ujetý píčoviny víme dávno. Občas se mu sice povede něco zajímavého, ale točit deset braků a pak jeden povedený film není cesta nikam. Zatím jednoznačně nejhorší věc, ve které se tenhle kdysi Oscarový herec a akční ikona objevil a to je už notně napováženou. Jelikož má za sebou šílenou náboženskou agitku Left Behind, kterou jsem až do Džúdžitsu považoval za největší zrůdnost jeho mrtvé kariéry. Mix Mortal Kombat a Predátora s naprosto šílenou režisérskou prací, žádným dějem, dramaturgií nebo výpravou. Dialogy se nedají absolutně vydýchat. Tohle mi hlava nebere. Naprostá nulová tvůrčí práce. Roky sem neviděl tak špatný, ubohý a mizerný film. Choreografie soubojů tragédie a pokud tyhle sračky trochu nevytrhne aspoň akce nebo brutalita, je to absolutní konec. Že se Cage dávno pomátl to víme, ale že se kvůli pár dolarům na složenky ponižují v takovém shitu jména jako Yune, Grillo a Jaa, to už je hodně smutné. Ne, že by to byly nějaké velké hvězdy, ale nějaké to jméno mají a nějakou tu solidní filmařinu za sebou taky. Tohle by bylo ponižující i pro Seagala. Samotnou kapitolou kterou musím zmínit je hudba. To bylo co? Neuvěřitelně ubohé. Dimitri Logopenis by měl dostal deset let za ublížení na zdraví. Po tomhle se Vám roztaví všechny inteligenční obvody a mozek vám proteče ušima. Nejhorší film za hodně velkou dobu. Čistá nula. Díky Niku, zase si mi dal další rok, možná dva, než se podívám na něco kde se zase super strapníš. 0%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednou za šest let proletí kolem Země kometa a vyleze z ní multidimenzionální ufoun s flaškou od okurek na krku, se kterým se musí poprat parta bojovníků vycvičená kdesi v Barmě. A ano, je to přesně tak blbý, jak to vypadá. Mlátičky a šavlovačky, na kterých to dle očekávání stojí, nejsou kdovíjaké, ale pokud to omezím na rvačky se samotným emzákem, dalo se to snést. Herecky se jedná o toporný standard, ale Cage mi tu přišel překvapivě zábavný. Grillo a Jaa, kteří jsou asi největšími taháky, jsou tu spíš do počtu. Jisté kouzlo stupidity film nepostrádal, takže jsem vydržel, byť s většími i menšími problémy, až do konce. 35% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

WTF? Toto bol teda iný megaprúser. Keď si odmyslím Nicolasa Cage-a, tak bombardéri ako Alain Moussi, Tony Jaa, Frank Grillo a spolu s nimi Marrese Crump, Juju Chan, Rick Yune, tak s takýmto obsadením urobiť takúto zhovadilosť? WTF? Prestrihy ako z komixu? WTF? Dej vycucaný z prsta a scenár o dĺžke jednej stredne rozvinutej vety? WTF? Čakal som všeličo a popravde som čakal, že to bude slabučičké béčko, ale toto bol absolútny výsmech všetkému, čo len casting stelesňuje a čoho je schopný. To je ako keby sa natáčala nová časť Fast and Furious a najlepšie, najdrahšie a najvýkonnejšie autá, ktoré by sa pre film zohnali, by sa dali do scény s výkladom predajne športiakov. WTF? Neodporúčam. To Tripple Threat, ktorý som kritizoval za trestuhodné nevyužitie možností hlavných postáv, je oproti tomuto neskutočná bomba. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Tak popravdě, nevím co se místním srágorám z csfd opět nelíbilo. Možná, že je dneska ta generace jaksi podezřele vyměklá. Mě nový snímek Jiu Jitsu, naopak krásně rozohnil. Můžu říct, že tuhle akci jsem chtěl a vyhledával. Můj oblíbenec Nicolas Cage tu zastává roli mentora, jde o jeden z nejvyhledávanějších stylů brazilských bojových umění, jak již název sám napovídá. Dlouhá hříva a vousy, seděly jak ulitý. Příběh plnej zvratů, perfektní akce a solidní kamera. Zkrátka dobře a motivačně s jednou nevšední peckovkou zase. Jo a kapitánův dodatek: Perfketní a pohyblivej Alain Moussi. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Večerníček Nicolas Cage, hrající něco mezi plukovníkem Kurtzem a zhuleným samurajem, a úplně zbyteční Tony Jaa a Frank Grillo (oba jsou jen na ozdobu, pro děj nemají jejich postavy vlastně žádný význam) v tragikomicky nepovedené snaze natočit nového Predátora v duchu Mortal Kombatu. Akce je spousta, občas je ale až absurdně špatná (POV mód). Škoda, že to celé není ještě o něco horší, mohl z toho být nový kult po vzoru Robot Monster či Cageova remaku Rituálu. 25 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první hollywoodskou tvorbu, která se natáčela na Kypru. (SONY_)

Reklama

Reklama