Reklama

Reklama

Ženská pomsta

Trailer
Česko, 2020, 88 min

Režie:

Dušan Rapoš

Kamera:

David Ployhar

Hudba:

Lešek Wronka

Hrají:

Mahulena Bočanová, Robert Jašków, Eva Vejmělková, Miroslav Etzler, Jana Paulová, Petr Rychlý, Jakub Kohák, Jiří Ployhar ml., Dana Morávková, Pavel Zedníček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Na skupinové psychoterapii se setkají tři ženy zralého věku. Liší se sice profesí i povahově, ale mají stejný problém, který se snaží řešit v rámci psychoterapie. Jejich deprese a trápení mají společného jmenovatele: nevěru manželů, kterým obětovaly desítky, často i nelehkých, let společného života. Spontánně je to sblíží a rozhodnou se, že lepší než drahé sezení u psychoterapeuta, bude pomsta. S tou si vzájemně pomůžou. Pro své nevěrné manžely připraví skutečné peklo na zemi. Film je úsměvným pohledem na mužskou krizi středního věku a oslavou ženské solidarity. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Odbornou pomoc by měl vyhledat především Rapoš, když si od manželky nechal vnutit tak dementní scénář. Muži jsou zde podle očekávání za totální hovada. Pro větší míru diváckého pohoršení sledujeme vrcholného politika, elitního manažera a slavného herce. Všichni samozřejmě dostanou za uši. Moc jsem nepobral, proč tam vlastně byl Kohák a Myslivcová alespoň mohla provětrat kůzlata. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou hloupý filmy, tragický, pitomý, hloupý, trapný filmy...a pak tu je Ženská pomsta. Trojice totálních dylin se rozhodne zničit životy svých totálně dementních manželů, kteří mají milenky (a ti zase milence atp.). Je to totálně uhozený, totálně nechutný a totálně nudný. Etzler přede všemi fakt vyniká a scénu, kdy volá svý milence, kterou zrovna někdo klátí a sám si říká o nějakou tu odměnu a že má bebí, se mi z hlavy jen tak nedostane. Jestli je Casting na lásku nejhorší český film, je Ženská pomsta těsně nad ním. Zrůdnost... ()

Reklama

MonarC 

všechny recenze uživatele

Podobnost s americkym filmem Jedna za vsechny ciste nahodna :) S tim rozdilem, ze zatimco si americane vystacili s jednou podvadenou, delsi stopazi, film odsypal a bavil, Cechum se tohle moc nepovedlo. Zacatek filmu se tahne, a kdyz konecne dojde k nejakym pomstam, tak je to spise usmevne, plitke a takove “dietni”. Herecke vykony nekomentuju, tomu zrejme moc nerozumim. Par dobrych momentu film mel ale jako celek nic moc. ()

LenkaAK 

všechny recenze uživatele

Film se silně inspiroval "Klubem odložených žen" a vznikl slabý odvárek. Asi tak pátý výluh pytlíkového čaje. Tři zhrzené ženy se snaží pomstít svým nevěrným manželům. Bohužel scénáristka nemá fantazii, vytváří opravdu "neuvěřitelné" situace, které kopírují stokrát omletá kliše - hloupí policajti, nějaká ta nahota, sexuální obtěžování, balkónová scéna, nevím, co mají hrdinky dělat, tak jdou nakupovat... Product placement to zafinancoval. A ten konec? Bože! To může opravdu někdo věřit, že by politika, herce a evidentně zazobaného právníka odrovnalo to, co jim scénář připravil? Totální ztráta času. ()

MIchael90 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu to nejnižší hodnocení bych nedal, pokud by toto "dílo" nebylo tak špatné, ale tady je špatně všechno. Dali jsme s manželkou filmu šanci až do konce, ale tohle je prostě děs a bída, to se snad nemohlo líbit ani samotným hercům. Námět ok, ale jinak všechno špatně. Tam kde se dal vytěžit alespoň nějaký vtip, nefunguje vůbec nic. Ani herci, kteří v jiných filmech zahráli nějaký průměr, se tady trápí až běda.. Za mě palec dolů! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Na to, proč Jana Paulová přijala nabídku hrát ve filmu, řekla: „Předně kvůli osobě režiséra Dušana Rapoše, dále kvůli obsazení a také scénáři. Těšila jsem se na to, že se potkám s Evou Vejmělkovou, což je pro mě úžasně zajímavá bytost. Měly jsme podobný osud, obě jsme na nějaký čas přestaly hrát. Já se jen vrátila za kratší dobu, ona později. Také jsem byla zvědavá na první herecké setkání s Mahulenou Bočanovou a lákalo mě zahrát si partnerský pár s Petrem Rychlým.“  (SONY_)
  • Režisér filmu a spoluautor scénáře Dušan Rapoš uvedl: „Bylo to fajn. Celý štáb v čele s mými skvělými kamarády, producentem Petrem Šiškou a kameramanem Davidem Ployharem, odvedl profesionální práci a do filmu o ženské solidaritě dal i něco navíc. Své srdce, talent a trpělivost. Také jsem měl tu čest dělat Ženskou pomstu s výbornými herci, které to bavilo. Na place panovala pohoda a já bych rád, aby se tato pohoda přenesla taky do filmu a potěšila diváky. A to nejen ženy.“ (SONY_)
  • Když Karla (Jana Paulová) falešně tlumočí v Adamově (Miroslav Etzler) firmě z češtiny do čínštiny, odposlouchávají ji Mona (Mahulena Bočanová) a Sandra (Eva Vejmělková). Ve filmu jsou vidět vysmáté emoce a jasné reakce na obsah jejího tlumočení, přitom ale ani Mona ani Sandra neumí čínsky, takže by neměly vědět, o čem Karla mluví. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno