Reklama

Reklama

VOD (1)

Úspěšná autorka Veronica Henleyová (Janelle Monáe) je lapena v děsivé realitě. V zápase s vlastním vědomím musí odhalit šokující záhadu dřív, než bude pozdě. Vyvolená je hororový thriller od producentů snímků Uteč a My v režii novátorského dua, které tvoří fenomenální Gerard Bush a Christopher Renz (Bush+Renz). (Vertical Entertainment)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (98)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zaner horror by som tu nehladal, hoc nasilinych scen tu zopar je. Od momentu, kedy zacnu brat vazne premisu "sucasnosti", moj zaujem o film vyprchal uz uplne. Keby film vznikol v prvej polovici minuleho storocia, dival by som sa nan este trochu inak. Ale v sucasnosti je mi ucel Bush-a a Renz-a uplne jasny. Zrejme citili, ze len tymito temami mozu pokrytecky zaujat. Nerealna blbina, s liniou "pred" silne "umelou", zvlast Gabourey neskutocne otravovala. A co ma prekvapilo, bol i slaby vykon Jeny M., ktora bola velmi dobra v Nocturnal animals. Zrejme tiez snaha o to dosiahnut uspechu "Get out". A to som z traileru dufal, ze len dochadza k akemusi prenosu zivotnych udalosti z minulosti do "sucasnosti". Rozhodne by to bolo zaujimavejsie. Slabota a zabity cas. 30% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

do tohoto filmu jsem šel vyloženě na blind aniž bych věděl co mě čeká a zhruba do 2/3 sem si vůbec nebyl jistý na co že to koukám.Pak ale přijde zvrat,díky kterému věci zapadnou a mě to v tu chvíli dostalo.Hororem bych pak Antebellum úplně nenazval,respektive osobně si pod pojmem horor představuji úplně něco jiného a pokud něco,pak je Antebellum takovým tím Peelovským "hororem",protože ta inspirace Peelovou tvorbou (hlavně Get Out) je tu hodně znát.Není to sice film bez chyby,ale i tak dokáže zaujmout a za to a za Janelle Monáe,která je skvělá (a není to porvé) tomu přidám čtvrtou hvězdu..70% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad snímku, který soustředěně vykládá karty, sem tam sympaticky utrousí falešnou stopu - a pak mi nadběhne, zaklepe na rameno, já nadskočím a ještě mu poděkuju. Antebellum tak nakonec funguje v úplně jiných souvislostech než jen v žánrově či narativně očekávaných. Až mě mrzí, že si takhle vizuálem důkladně podpořený vypravěčský styl spousta lidí neumí či spíše nechce užít kvůli neschopnosti dohlédnout za první signální. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Slušné rozuzlení, jaké by mě asi nikdy nenapadlo. Nicméně, vykonstruované nepřesvědčivě, v neatraktivním prostředí, bez špetky šmrncu a s extrémně nesympatickou asi třičtvrtinou postav. Hodně to taky zavání dnešní americkou ideologií, takže je tu cítit i všemožná aktivistická propaganda. Suma sumárum mám proto z tohohle snímku dost smíšené pocity, protože podle traileru jsem se na něj těšila vcelku intenzivně, tak úplně nevím, jestli jsem potěšená nebo zklamaná. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Krásně tahle sračka vyšla plánovaně v období “Black Lives Matter”, že ? Stejně jako u My, sledovat hnusný černošky, to jediný bylo Hororový. Slátanina, bez hlavy a paty, kdyby to zůstalo pouze na té plantáži, mučilo se a zabíjelo, tak oukey, ale takhle nasrat. Hvězda za moji oblíbenou Malone, která je stále šukatelná a Antebellum, jsem si pustil jen k vůli ní. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v Louisianě. (noelcoward73)

Reklama

Reklama