Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

Fr 

všechny recenze uživatele

„KOLIK ČASU MI ZBÝVÁ?…“ ///    Nájemná vražedkyně to má za pár. Nemůže za to věk, ale Polonium. Ovšem je třeba dokončit úkol… Je fajn zjistit, že Bessonovky dokáže točit i někdo jinej. Hezká krvavá akce, jednoduchej příběh o pomstě s rozpadající se ženskou a (další) důkaz, že akční hrdinku uděláme z kohokoliv. Třešničkou je pravej samurajskej souboj v podání Džuna Kanimury. Jinak samozřejmě se před finálem trochu vykecávaj a určitě se párkrát zeptáte „PROČ?“ Prostě akční Netflixovská jednohubka.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejská se mi po Nikitě. 2.) Chystám se „nájemně“ angažovat v Japonsku. ///  Thx za titule „Ivana Ragusa“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Japonsko je pro mě zemí plnou paradoxů, a přesto patří mezi mé oblíbené státní celky. Je tady staré Japonsko, k němuž neodmyslitelně patří kastovní systém se samuraji, kodexem bušidó a vlastní odrůdou mafie, a pak je tu Japonsko moderní, uječené, plné anime a neonů, které nasává všechny neřesti západního světa jako houba a které na mě působí spíše bizarně. No, a protože obě tato Japonska existují současně, má v tom pak nejeden gaidžin pěkný guláš (nebo spíš nějaké řasy s rýží a wasabi). Myslím, že režisér i scénárista mezi takové cizince patřili, protože se do snímku pokusili dostat všechno, o čem kdy slyšeli, a zrovna dvakrát se jim nezadařilo. Filmu příliš neprospělo ani to, že se vykašlali na invenci, obšlehli kdejaký akčňák, přičemž Nikita z toho přímo řvala (v agónii), a velmi rychle mi bylo jasné, že z toho koukají maximálně dvě pěticípé. Mám ale zrovna jakési filmově- hemoragické období či co, takže jsem nakonec přiklepl třetí slabší kousek za mnohá (leckdy i nápaditá) zabití. P. S. Pro lepší zážitek zkuste příliš nepřemýšlet a úplně zapomeňte na logiku. / Poučení: Předmětů, zvířat a lidí zasažených radiací se co? Nedotýkáme! 3*- ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Obstojné řemeslo. Nemá to improvizaci a nesourodý rytmus těch nejlepších v žánru (Raid, Wick, Atomic Blonde), ale několik solidně natočených řezanic se tam najde i pro náročnější akční fajnšmekry. Palec nahoru za to, že nejpůsobivější akční scénu má v režii 70ti letý dědula se samurajským mečem. Příběh je o ničem, ale neony a neopakovatelná atmosféra nočního Tokia za pomoci obstojné výpravy a kamery dělá své. Winstead neselhala. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je poslední z party "Holky a jejich dny" a musím tedy říct, že tenhle film sem si schválně nechával, jako poslední, protože sem si od něho sliboval, že to bude velký a krvavý. A krvavý to tedy je, ale to je asi tak vše a hádáte správně že tomu chybí, příběh, nějaký spojení s postavami a akce. Jako akce tady je a bitka v restauraci je špica a neotřelá bitka s hošanem, taky má svoje kouzlo, ale zbytek akce je střílení a né zrovna moc dobrý, originální a nebo napínavý, prostě takové tuctové. A byť nějaký ten zvrat ve filmu je, tak to nemělo takový ten efekt, jaký to mělo mít. K postavám, sem nějak nepřilnul a bylo mi tedy jedno, kdo dřív umře a to je škoda, protože herci to sou dobrý, ale asi to bude tím, že scénář psal někdo kdo má za sebou jenom jeden zázrak. Největší radost, mi asi tak udělalo vidět BAND-MAID ve filmu, jejich hudba je jako balzám na duši. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o taký pokus na Kill Bill, no nemalo to režisérske kvality formátu Tarantina. Musím ale uznať, že sa na to nepozeralo zle, aj keď ten dej bol niekedy viac ako uplácaný. Vyrušovalo aj to nezmyslené terminátorovanie hlavnej postavy. Rozuzlenie sa tiež dalo čakať. A osobne by som privítal viac práce s mečom a menej guliek vo filme. Inak spokojnosť. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)
  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama